Samarbejdspartnere

 

Strandbygaard – Udtryk for kvalitet

Strandbygaard i Skjern sætter en ære i at producere kvalitetsprodukter, der lever op til deres kunders og egne forventninger, og de har 120 års erfaring indenfor den grafiske branche.

 

Super Brugsen – Nr. Nebel

En madbutik lidt ud over det sædvanelige. Super Brugsen i Nr. Nebel er hovedsponsorer for Bork Havn Musikfestival og fungerer samtidigt som leverandører af forsyninger til flere af festivalens telte.

 

Jakobsen EL

Høj ekspertise og sans for rutine – Jakobsen El bestræber sig altid på at levere kvalitetsarbejde.

 

Det lokale firma med de mange servicetilbud…    

 

Local Energy

Når hvide møller producerer grøn energi og lokalt sammenhold. Local Energy står bag vindmøllepro-jekter til gavn for alle i lokalområdet. Og til fordel for lokalområdet sponsorer de også Bork Havn Mu-sikfestival.


Tuborg

Hele Danmarks øl, brygget på gode historier. Tuborg leverer litervis af øl til festivalens tørstige gæster, og bidrager samtidigt til festivalens positive udvikling.

 

Andelskassen Midt Vest

Andelskassen Midt Vest er blandt Bork Havn Musikfestivals sponsorer, og stiller ydermere også gratis arbejdskraft til rådighed i forbindelsen med festivalen. Sammen kan vi bare mere.

 

Bork-Hemmet Smede og VVS

Udover sponsorat er Bork-Hemmet Smede og VVS også en af de virksomheder, der gladelig stiller fri-arbejdskraft, materialer og maskiner til rådighed under festivalen. Med mange års erfaring forstå de at levere solidt smede- og vvs arbejde.

 

Partner Revision

Med en bred trup af professionelle revisorer stiller Partner Revision altid op i stærkeste opstilling. 

 

Lunde & Bork Maskinstation

Lunde & Bork Maskinstation bidrager i forbindelse med festivalen med omkostningsfrie materialer og maskiner, og sponsorat der går til Bork Havn Musikfestival.

 

PJP Byg

Utrolig meget nytteværdigt grej stilles til rådighed af entreprenørforretningen PJP Byg, når Bork Havn Musikfestival løber af stablen. Fri-arbejdskraft, engagement og sponsorering yder de også.


Anlægsgartner Bruno Green

Intet er for stort eller småt og vi tilstræber os altid på at gøre kunden tilfreds og kvaliteten af arbejdet kommer som et udspring af en god dialog mellem anlægsgartneren og kunden.
 

Catering Engros koncernen er en af Danmarks største udkørende foodservice-grossister. Vi har mere end 100 lastbiler og flere lagerterminaler på centrale placeringer i Danmark, hvilket gør, at vi kan levere friske varer i hele landet.  

 

Tømremester Just

Når festivalen skal bygges op og senere pilles ned, er det blandt andet Tømremester Just der bidrager med fri arbejdskraft til teleskopoplæsning og andet fagrelateret. Ligeledes sponsorer de også festivalen.

 

Kaika Music
Ved du ikke hvilken artist, som passer dit selskab bedst, er vi gerne behjælpelige med at finde den rette. 

 

Sponsorer
Find os på
FaceBook
x

Vind partoutbillet

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær med
i konkurrencen om en partoutbillet til 2020.