Leverandører

 

Sammen med flere, sørger Super Brugsen i Nr. Nebel for, at festivalen er proppet med forsyninger til pladsens mange gæster. Ligeledes udgør de rollen som hovedsponsor for Bork Havn Musikfestival.  

 

Tuborg - Gør både noget for Bork & musikken

Ingen lider af tørst under hele festivalen – det sørger Tuborg for. Hele Danmarks øl, brygget på gode historier, er med til at gøre festen lidt grønnere og lidt sjovere. 

 

Al frivillig arbejdskraft, kilden til Bork Havn Musikfestivals succes, leveres af Bork Forenede Klubber. Det er samtidigt også ungdomsarbejdet i Bork Forende Klubber, der ubeskåret modtager hele festivalens overskud.  

 

På baggrund af deres solide referencer står Ørskov Web bag BorkHavnMusikfestival.dk. De sørger for, at du får en god brugeroplevelse, når du besøger vores hjemmeside.   

 

I over hundrede år har Peter Larsen Kaffe ristet kaffebønner. De er specialister i god kaffe og under hele festivalen, søger de for, at festivalens gæster kan få skænket lækker speciallavet kaffe.  

 

Red Bull gir vinger til de mange tusinde festivalgæster, der gæster Bork Havn Musikfestival. Energiniveauet holdes højt under hele festivalen, og ydermere  bidrager Red Bull til festivalens positive udvikling.  

Catering Engros koncernen er en af Danmarks største udkørende foodservice-grossister. Vi har mere end 100 lastbiler og flere lagerterminaler på centrale placeringer i Danmark, hvilket gør, at vi kan levere friske varer i hele landet.     

 

Ørsted telte leverer blandt andet festivalens største koncerttelt og med deres mange års erfaring, er de med til at realisere nogle succesfulde rammer for festivalen.   

 

Et af Europas største omrejsende tivolier, Nordisk Tivolipark, søger hvert år for, at der er sjov og spas til Bork Havn Musikfestival - både for børn og voksne.  

 

Der skal både en scene, lyd og lys til, hvis festivaloplevelsen skal være helt i top. Nordic Rentals sørger for, at der er styr på alt dette. Med mange års erfaring leverer de en professionel løsning.  

 

Godik søger for, at du kan få ladet vandet under festivalen, og at artisterne har tag over hovedet. Toiletvogne, bandvogne mm. leveres af Danmarks storleverandør af materiel til events - Godik. 

 

Al grafisk materiale i forbindelse med festivalen trykkes hos Strandbygaard Grafisk. Med høj kvalitet for øje, sikre de en visuel festivaloplevelse i trykformat. 

 

Jysk Fynske Fedier

Midtjyllands største medieudbyder. Op til og under festivalen søger Midtjyske Medier for pressedækning af Bork Festival. 

 

Sponsorer
Find os på
FaceBook
x

Vind partoutbillet

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær med
i konkurrencen om en partoutbillet til 2020.