B2B

Lad os sammen skabe noget stort!

Bork Festival er byfesten, der trak flere end bare de lokale til. Byfesten, der blev til en havnefest, og havnefesten der blev til en festival – simpelthen fordi mindre ikke kunne gøre det. Siden 1979 har der været gang i den lille vestjyske by, Bork Havn, og succesen tyder på, at festen kun fortsætter. Så sent som i 2012 måtte festivalen flytte fra havnen og uden for byen for at få plads til det store koncept og gilde, festivalen er endt med at blive.

Og de flere kvadratmeter har ikke kun givet mere plads men ydermere givet mulighed for at vokse – en chance vi bestemt ikke har tænkt os lade gå forbi. Vi har vokseværk og byder gladelig din virksomhed indenfor, så I også kan blive en del af Bork Festivals succesfulde udvikling.

 

Merværdi for begge parter

Sponsorater, samarbejde eller kreative idéer vi sammen kan realisere – mulighederne er mange. Det allervigtigste for os er, at begge parter får noget ud af et fremtidigt samarbejde. Der skal være gevinster at høste for begge.

Derfor har vi heller ikke et åbent katalog, hvor mulighederne er sat i boks. Vi vil gerne kunne tilgodese jeres virksomhed, og derfor skræddersyer vi den perfekte løsning sammen med jer, så vi sammen kan skabe noget stort!

Vil I gerne høre mere om Bork Festival eller de muligheder, vi har at tilbyde, så kontakt sponsoransvarlig Niels Peder Enggaard Poulsen på: 22 26 62 15 eller lindaognp@hotmail.dk

 

Vi er… en musikfestival for alle

Bork Festival er en festival for hele familien – der er underholdning for enhver smag. Udover Koncertteltet, Havnebaren og Det Irske Telt, som alle sørger for ørehængende musik, kan man på festivalen også finde et væld af barer og madboder – og også Nordisk Tivolipark sørger for, at der er garanteret underholdning hele dagen, aftenen og natten! Der er gang i den på haven, og vi har selvfølgelig også en camp til de festglade festivalgæster. Ses vi?

Sponsorer
Find os på
FaceBook
x

Vind partoutbillet

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær med
i konkurrencen om en partoutbillet til 2020.