Videocrew til Bork søges

tirsdag d. 09. juli 2013

Bork Havn Musikfestival søger to videohold, som vil dække årets festival i form af videoreportage. Kan du finde ud af at betjene et kamera, og er du ikke bleg for at interviewe gæster og kendte kunstnere og samtidig finde de skæve historier på pladsen, så er det nu, du skal slå til!

Fakta om festivalen og opgaven

Bork Havn Musikfestival er en del af festivaldanmark.dk, der indbefatter de største festivaler i Danmark. Bork Havn Musikfestival finder sted i bunden af Ringkøbing fjord ved vestkysten og afvikles i år fra d. 31. juli - 3. august 2013. Alle koncerter foregår i store telte (3 forskellige) som dækker alle genre af musikken. Til festivalen kommer blandt andre KAISER CHIEFS, BETH HART, KIM LARSEN, INFERNAL, KATO, TURBOWEEKEND, ALPHABEAT, NIK & JAY og mange flere.

Vi mangler to hold på hver to personer, der har tid og lyst til at lave reportage fra den store og helt nye festivalplads og ikke mindst campingpladsen, hvor flere tusinde festivalgæster overnatter.
Der er plads til skæve vinkler og masser af leg, bare vi får nogle videoer ud til de flere tusinde fans og subscribere på facebook og youtube i løbet af festivalen.

 

IMG 0425


Specifikke krav

Det største krav er selvfølgelig, at I kan være der under hele eller minimum halvdelen festivalen - gerne allerede fra tirsdag, hvor flere 100 campingvogne holder i kø til campingpladsen. Der gives ingen løn for arbejdet, men vi skriver gerne en anbefaling til cv'et, hvis I gør et godt stykke arbejde. Desuden får I selvfølgelig medarbejderarmbånd og adgang til alle koncerter og campingpladsen + mad, drikke og husly - soveposer er et must ;)

I skal selv være leveringsdygtig i videokamera , mikrofoner og redigeringssoftware.

Vi kræver ikke de store kundskaber eller det bedste udstyr, da det blot skal kunne klare en nogenlunde youtubekvalitet. Men I skal kunne redigere selv.
Vi vil dog være behjælpelig med feedback og tilrettelæggelse løbende.

Hvis dette lyder som noget for dig og en af dine venner eller medstuderende, så send en mail med "lidt informationer om jer selv og hvorfor det skal være jer" til nedenstående mailadresse.

Kontakt presseansvarlig Arne Enggaard (ae@bhmf.dk - tlf. 26 25 06 89) ved spørgsmål og tjek festivalens hjemmeside www.borkhavnmusikfestival.dk.

Vi ser frem til at høre fra jer!

 

Fra sidste års festival

Sponsorer
Find os på
FaceBook
Seneste tweets fra
Twitter
x

Vind partoutbillet

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær med
i konkurrencen om en partoutbillet til 2020.