Ukendt Kunstner, Tørfisk og Decco Band til Bork!

tirsdag d. 18. marts 2014

 

Med over 40 koncerter fordelt på 4 dage er det noget af en kabale, der skal gå op, når Bork Havn Musikfestival booker artister til sommerens festival.

Arbejdet går dog planmæssigt, og Bork Havn Musikfestival kan i dag præsentere 7 nye navne, hvilket betyder, at musikprogrammet for alvor er ved at tage form.

Ukendt Kunstner

Et af de navne, der har valgt at slå vejen forbi Bork til sommer er duoen Ukendt Kunstner, der består af rapperen Hans Philip og produceren Jens Ole McCoy. Ukendt Kunstner har med deres silkebløde, slæbende beats og melankolske tekster for alvor indtaget den danske urban-scene, der i øjeblikket for alvor vinder indpas i det danske publikums bevidsthed gennem et mix af reggae, dancehall og R’n’B.

Duoen udkom sidste år med albummet ”Neonlys”, hvor sangen af samme navn især tog danskerne med storm. Albummet affødte optrædener på en lang række af de større danske musikscener, hvor der bl.a. kan nævnes Roskilde Festival, Smukfest mv. Her høstede Ukendt Kunstner store roser for deres energiske liveoptrædener og deres evne til skabe kontakt med publikum.

 

Ukendtkunstner Press02 High 

Sebastian Lind

Der er tale om et musikalsk talent af de helt store, når Sebastian Lind til sommer er at finde til Bork Havn Musikfestival. Den unge popsnedker har allerede høstet mange anmelderroser, og bliver i den danske musikbranche beskrevet som et af de største talenter i nyere tid, hvor det bl.a. er blevet til udsolgte koncerter i såvel Danmark som Tyskland.

Sebastian Lind spænder musikalsk fra en sørgmodig melankolsk singer/songwriter til en selv- og træfsikker pop-poet. Sebastian Lind slog igennem med albummet ”Sebastian Lind” tilbage i 2010, hvor en række af singlerne roterede flittigt på de danske radiokanaler. Det internationale gennembrud kom ved udsendelsen af det 2. Album ”I Will Follow”, der allerede i første uge endte i top 10 på Itunes i Tyskland.

Det 3. Album ”Messed Up Happy Kid” udkom i 2013, og med singler som ”Get You”, ”Fake”, ”Bring Back The Beat” og ”Plastic World” har Sebastian Lind sat en tyk streg under sit fantastiske talent, og der venter festivalpublikummet i Bork en musikalsk oplevelse i særklasse, når Sebastian Lind til sommer giver prøver på sit kæmpe talent.

 

D-A-D Jam

D-A-D Jam fundet vejen til Bork, hvor det esbjergske cover-band er klar til at hive dig med på en rejse gennem D-A-D’s 30  årige karriere.

D-A-D Jam vil tage dig med tilbage de helt gamle cow-punk numre og med frem til de nyeste hits. Der er garanti for, at temperaturen i teltet for alvor vil stige, når D-A-D Jam går på scenen med hensigten om at bringe dig farligt tæt på den autentiske og velkende D-A-D Live-feeling.

Så hvis du er helt tosset med D-A-D og ikke kan få nok af numre som ”Marlboro Man”, ”Sleeping My Day Away” ”Laugh ’N’ A 1/2” m.fl. Så giv D-A-D Jam en chance – Du bliver ikke skuffet!

 

Tørfisk

Traditionen tro, fristes man til at sige, er Tørfisk endnu engang at finde på Bork Havn Musikfestival, hvor de vestjyske oldboys igennem de sidste mange år har skabt en fantastisk stemning blandt det trofaste Tørfisk-publikum i Bork.   

Tørfisk hører til blandt de allerbedste i Danmark til at forene Irsk-inspireret folkemusik med egne kompositioner og personlige tekster. Tørfisk har siden 1981 underholdt det danske publikum, og når bandet folder sig ud med vestjysk charme og morsomme anekdoter kombineret med et utrolig lytteværdigt og exceptionelt musikalsk repertoire, er der nærmest garanti for en succes uden lige. De dygtige musikere forstår derudover at udnytte musikken sammen med deres helt stærke side: De karakteristiske, vestjyske, forblæste mandestemmer. 

 

Kris Herman

Kris Herman er et produkt af det århusianske musikmiljø, hvor han er født og opvokset. Han startede sin sangskriverkarriere i USA, og inspirationen fra kunstnere som Gavin Degraw og John Mayer er yderst iørefaldende.

Kris Herman debuterede tilbage i 2010 med albummet ”I See You See Me” og udkom i 2012 med opfølgeren ”Satisfy”. Det var dog ikke før sidste år, at den danske kunstner begyndte at eksperimentere med sin evne til at skrive danske tekster, hvilket endte ud med den bløde og hjerteskærende single ”Vejen Hjem”.

Udover at være en rigtig dygtig sangskriver og sanger er Kris Herman også en helt fantastisk scenekunstner, hvor han bl.a. sidste år høstede store roser for sin optræden på Jelling Musikfestival. Hans evne til at træde ind på en scene og give sit publikum en glad, nærværende og fantastisk musikalsk oplevelse er uovertruffen, og Kris Herman skal virkelig opleves live.

 

Decco Band

Decco Band er et kopiband samlet omkring den karismatiske forsanger Jacob Decco. De resterende bandmedlemmer i form af Stephan Mortensen, Sune Martini og Bjarne T. Holm er ligesom Jacob Decco garvede herrer indenfor rockmusikken og de 4 herrer har spillet alt lige fra verdensturnéer med Mercyful Fate til gigs i KB-Hallen med Nickelback.

Der er altså tale om en række yderst dygtige rockmusikere, der går på scenen til Bork Havn Musikfestival, hvor publikum kan forvente fortolkninger af alt fra nogle af tidens allerstørste rockbands som AC/DC, Guns’N Roses til mere country-inspirerede numre af Johnny Cash mv. Decco Band favner altså musikalsk ganske bredt, og der er lagt op til et brag af en fest, når bandet indtager scenen i Bork til sommer.

 

The Grandfætters

The Grandfætters er navnet på et band bestående af fire musikere fra Thyborøn. Fire unge mænd der, udover musikken, har én ting til fælles – De samme oldeforældre.

De 4 grandfætre har siden 2006 spillet til et hav af fester. Det hele startede på det lokale omsorgscenter i Thyborøn, hvorefter det år for år har udviklet sig, og nu rejser bandet rundt og spiller på til diverse festivaller, byfester og private arrangementer.

Musikken bærer præg af opvækst i sangglade familier, hvor der er tradition for
en masse fællessang. Selve det musikalske repertoire spænder fra bandets egen musik til fortolkninger af kunstnere som Kim Larsen, Johnny Madsen, Creedence Clearwater Revival m.fl.

 

 

Spilledage 2014

De fleste bands er nu også programlagt - se programmet på www.bhmf.dk

Følgende navne er nu offentliggjort til #BHMF14

L.O.C., Rasmus Seebach, Marie Key, Lukas Graham, Anne Linnet, Lars Lilholt Band, Magtens Korridorer, Carpark North, KATO vs. Safri Duo, Klumben & Raske Penge, Christopher,  Vild Smith, Kongsted, L.I.G.A., Tom Donovan, Madam Blå & PopRockerne, Metropol, Tørfisk, Ukendt Kunstner, Sebastian Lind, The Grandfætters, Kris Herman, Decco Band & DAD jam.

Flere navne følger..

 

Sponsorer
Find os på
FaceBook
Seneste tweets fra
Twitter
x

Vind partoutbillet

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær med
i konkurrencen om en partoutbillet til 2020.