Tre nye navne til Bork

tirsdag d. 14. januar 2014

 

Bork Havn Musikfestival kan nu offentliggøre, at de danske kunstnere Marie Key, Magtens Korridorer og Kongsted har meldt deres ankomst på festivalen i 2014.

Der er således et bredt repertoire af forskellige genrer repræsenteret blandt de netop offentliggjorte navne. Marie Key er garant for en række vaskeægte pop-perler, Magtens Korridorer repræsenterer noget fabelagtig dansksproget rock, mens Kongsted bibringer en masse dejlig house-musik.

Billetsalget starter lørdag d. 1. Februar, hvor vi inden da kan løfte sløret for endnu flere navne.

Tidligere har vi også offentliggjort L.O.C. til Bork Havn Musikfestival 2014.

Mariekey
En publikumsfavorit til Bork

Marie Key er i øjeblikket umulig at overse på den danske musikscene, og er blandt de mest ønskede kunstnere til sommerens festival i Bork. Siden Marie Key i oktober 2012 udgav sit andet soloudspil, ”De her dage”, har hendes karriere for alvor taget fart. Overalt i Danmark meldes der udsolgt til hendes koncerter, og hun leverer gang på gang, uanset om der er tale om små- eller store scener. Albummet, ”De her dage”, er et fantastisk album med 11 fremragende og poetiske sange - samfundsrevsende, hverdagsbeskrivende, smukke og ærlige fortællinger, som går lige i hjertet.

Marie Key var tilbage i november den helt store vinder ved Danish Music Awards, hvor det blev til hele 6 priser. Der er derfor lagt op til en aften af de helt særlige, når ”Årets Danske Livenavn” anno 2013 til sommer gæster Bork Havn Musikfestival.


Magtens Korridorer igen på plakaten

Magtens Korridorer var et af de bands, som vi rigtig gerne ville have haft på plakaten sidste år. Sådan skulle det desværre ikke gå, og derfor er vi selvfølgelig utrolig glade for, at vi i stedet kan præsentere dem i år.

Magtens Korridorer har to gange tidligere optrådt på Bork Havn Musikfestival, første gang i 2007 og senest i 2012, hvor de begge gange har formået at skabe en fantastisk stemning i teltet.

Magtens Korridorer er kendetegnet gennem deres udadvendte og dynamiske sceneoptræden, og kombineret med vaskeægte publikumstræffere som ”Lorteparforhold”, ”Nordhavn Station”, ”Pandora” og mange flere, vil temperaturen og stemningen i teltet igen til sommer være skyhøj.

Magtenskorridorer Presse

    

Nyt stjerneskud på DJ scenen

Kongsted, der går under det borgerlige navn Andreas Kongsted, er det nye stjerneskud på den danske DJ scene. Kongsted har optrådt som DJ i mere end 10 år, og har som den første danske DJ nogensinde formået at blive nomineret til prisen som Årets Danske Mainstream DeeJay fire år i træk. Derudover var han sidste år også nomineret til den prestigefyldte titel Årets Danske DeeJay. Kongsted har optrådt på klubber verden over, og har dertil spillet som opvarmning for navne som Avicii, Pete Tong m.fl. Kongsted er manden bag instrumental-hittet ”Chuck Norris”, der har opnået såvel guld- som platin certificering i den danske musikbranche.   

Billetsalget starter lørdag d. 1. Februar, hvor vi inden da kan løfte sløret for endnu flere navne.

Kongsted Presse

 

 Kongsted

Sponsorer
Find os på
FaceBook
Seneste tweets fra
Twitter
x

Vind partoutbillet

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær med
i konkurrencen om en partoutbillet til 2020.