Tankerne omkring Bork 2018

tirsdag d. 24. juli 2018

Festivalens nye formand Martin Jensen fortæller her lidt om tankerne bag årets festival - og hvad man kan forvente sig.

 

Hvad kan man forvente sig af årets festival?

Ja, muligvis den varmeste festival nogensinde. Derudover kan man forvente at se en masse engagerede medhjælpere, der med et stort smil vil gøre deres bedste for at gæsterne får en super festivaloplevelse i Bork.

En godt organiseret festival, hvor hyggen er i fokus, og hvor der er rigtig gode oplevelsesmuligheder og kredset for detaljen. Og med et musikprogram med mere end 50 koncerter, venter der også mange fede koncertoplevelser.

 

Hvilke tanker har I gjort jer i forbindelse med årets festival?

Never change a winning team. Vi har i 2018 forsøgt at fortsætte vores koncept uden de forandringer.

Man skal ikke altid ændre på en succes, men omvendt er man også nødt til at følge med tiden og udvikle sig.  Vi har valgt kun at have ganske få nyheder i 2018, og have mere fokus på det ledelsesmæssige med ny formand samt to nye i bestyrelsen. Vi er efterhånden rigtig mange mennesker, der arbejder for festivalen året rundt, så struktur bliver forsat en vigtigere del.

 

Hvordan ser billetsalget ud og svarer det til jeres forventninger? 

Status quo i forhold til tidligere år. Vi havde selvfølgelig håbet på udsolgt, men traditionen tro sælger vi en masse billetter de sidste uger.

 

Er der noget bestemt du gerne vil fremhæve på årets festival?  

Vi har haft fokus på udsmykning af Havnebaren og Det Irske Telt. Vi har haft et kreativt team i gang hele vinteren, så vi løfter den visuelle oplevelse, som gør det mere hyggeligt og indbydende.

 

Er du tilfreds med årets musikprogram?

Jeg er ikke selv 100% tilfreds, uden helt præcist at kunne pege på hvad der mangler.

Jeg er glad for at vi har mange nye navne på programmet, da vi helst ikke skal have alt for mange gengangere.

At samle et bredt musikprogram er altid svært. Der skal være lidt nyt, kendt, forskellige genrer, store navne, aktuelle navne - og selvom Danmark måske ikke er så stor, så er der meget forskel på, hvad der virker forskellige steder i landet.

 

Hvilke tanker har I gjort jer om dette års program?

Det er svært at følge op på sidste års program, som næsten ramte sport on. Vi har forsøgt at gå efter nye hovednavne og nye navne til Havnebaren om eftermiddagen. Ellers generelt, at vi rammer et musikprogram for alle.

Vi har gjort forskellen større på Det Irske Telt og Havnebaren, så genrerne igen er mere opdelt i de to telte. 

 

Hvordan er årets program blevet modtaget af publikum?

Generelt positivt, især meget respons på Status Quo, som også sælger ganske pænt. Så vi får helt sikkert mange førstegangsbesøgende om onsdagen.

 

Er der en artist eller to, som du særligt vil fremhæve fra årets program?

Vil nok nævne Status Quo, selvom de ikke er helt unge længere. Får stadig gode anmeldelser, og spiller i år deres eneste festivalkoncert i Bork denne sommer.

Det er måske modigt at have Banal på programmet i Bork, men synes ikke publikum skal snyde sig selv for denne koncert. Intens, skarp - og kommer virkelig ud over scenekanten.

Jeg så også lige John Mogensen koncerten med Rasmus Bjerg på årets Nibe festival og blev meget positivt overrasket, så den er jeg rigtig glad for at have på programmet.

 

Der er 40 års jubilæum til næste år, er I allerede begyndt at planlægge det?

Ja, det er vi helt sikkert. Vi har i øjeblikket mange bolde i luften og hvad det lige ender med må tiden vise.

Vi havde allerede i januar måned det første møde omkring jubilæet, samt en mere langsigtet plan omkring de kommende år. Så straks efter denne festival, skal vi have arbejdshandskerne på igen. Der kommer helt sikkert nogle tiltag på festivalpladsen og et par spændende hovednavne. De første 2-3 større navne er allerede på plads, så det tegner rigtig godt. 

 

13729124_1466433090049117_6762212195809488640_n

 

13887040_10154408485404187_4081492190922871194_n

Sponsorer
Find os på
FaceBook
Seneste tweets fra
Twitter
x

Vind partoutbillet

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær med
i konkurrencen om en partoutbillet til 2020.