Tankerne bag årets musikprogram.

tirsdag d. 22. juli 2014

 

Martin Jensen fortæller her om tankerne bag årets musikprogram på Bork Havn Musikfestival.


Er I tilfredse med årets musikprogram?
Ja, det er vi bestemt. Man kan desværre ikke altid lige få, hvad man gerne vil have på programmet, men synes vi rammer vores gæsters ønsker meget godt i forhold hvad budgettet tillader os. Så i det store hele er vi helt sikkert tilfredse.
 
Hvad har I gjort jer af tanker om dette års program?
Vi har tænkt meget over at vi skal have noget musik folk kender, og bands som virkelig kommer godt ud over scenekanten. Vi har i år også mere fokus på det modne publikum, så vi nu rammer lidt bredere end vi måske gjorde sidste år. Men vi har fortsat en række nye upcomming bands på programmet, som både er vigtigt for branchen, men også I vores udvikling som festival. Første gang vi havde navne, som Carpark North, Saybia, Volbeat og Lukas Graham på programmet var de stadig mindre kendte bands.

Er der nogen bestemt målgruppe I går efter?
Vi går efter målgruppen 15 – 60 år, så vi rammer bredt. Vi lægger heller ikke skjul på at vi gerne vil have endnu flere i målgruppen 25+, så det er en hårfin balance at ramme bredt, uden at miste for mange i den ene eller anden målgruppe.
 
Hvornår startede I med dette års program?
Jeg mener vi startede i oktober måned med at kigge på mulighederne for hvilke hovednavne, der kunne være interessante for vores gæster. Efter vi havde dannet os et overblik over hovednavnene, kunne vi så bygge på med flere navne.
 
Hvilke navne ville du gerne have haft på plakaten i år?
Navne som Nephew, Runrig, Volbeat ville vi da rigtig gerne have haft på årets plakat. Volbeat har efterhånden så stor succes i store dele af verden, at de er svære at få til Danmark. Og når Volbeat  gæster Danmark er det typisk til store koncerter med 10.000 – 20.000 mennesker. Så vi skal måske bare være glade for, at vi tidligere har haft dem på programmet.

Har der været andre store hovednavne inde i billedet?  
Vi har i år haft fokus på store danske hovednavne. Og der har derfor ikke været andre end dem vi har på plakaten nu -. Rasmus Seebach, L.O.C. og så Nephew som desværre ikke kunne lade sig gøre.
 
Hvordan er årets musikprogram blevet modtaget af publikum?
Synes det er meget positivt, langt de fleste jeg snakker med roser programmet, og det er også hvad jeg hører rundt omkring. Sådan er det faktisk for det meste, også tidligere år, så det skal man ikke lade sig narre af, det kan hurtigt ændre sig efter festivalen.

Billetsalget er i sidste ende den altafgørende dommer, der bedømmer om musikprogrammet  var godt nok, og om det levede op til forventninger.

Hvad er jeres forventninger til årets program?
At gæsterne får de musikalske oplevelser de kommer efter, og at kunstnerne som altid, leverer varen i Bork.
At festen er i centrum i de fire dage.
At folk opdager nogle af de mindre kendte kunstnere, som måske ikke lige kigger forbi det vestjyske hver måned.
Ellers gør vi også et stort nummer ud af at gøre musikprogrammet til en helhedsoplevelse, så folk oplever en fed stemning på hele festivalen.

Er der en eller to kunstnere på årets program, som du vil give en ekstra anbefaling?
Jeg har allerede set mange af artisterne i år rundt omkring på de danske festivaller. Hovednavnene kan publikum roligt glæde sig til. Herudover er jeg nødt til at pege på Kato, som endnu engang er garant for en kæmpe fest, og som i år blandt andet har Safri Duo med.
Så synes jeg også, at man skal vende et smut forbi Havnebaren til The Minds of 99. De bliver givetvis et af de større danske navne i fremtiden, så jeg håber Vestjylland er klar til dem. Hvis man var til Kliche i 80erne, kan de bestemt også anbefales.
   
The Minds Of 99

Sponsorer
Find os på
FaceBook
Seneste tweets fra
Twitter
x

Vind partoutbillet

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær med
i konkurrencen om en partoutbillet til 2020.