Tak for en fantastisk Bork Havn Musikfestival 2014

søndag d. 03. august 2014

 

Så skete det igen! Lørdag nat satte Kato og Safri Duo punktum for den årlige musikfestival i Bork efter fem dage i det vestjyske med glade mennesker, godt vejr og en masse musik.

Mere nøjagtigt har de sidste fire dage budt på hele 52 koncerter fordelt ud på tre koncerttelte, og der må siges at have været noget for enhver smag. For hvad er det egentlig, at vidt forskellige kunstnere som Rasmus Seebach, Tom Donovan, L.O.C. og Chili Klaus har til fælles rent musikalsk? Ikke så meget, udover at de alle spillede til Bork Havn Musikfestival anno 2014.

Der skal igen i år lyde en stor tak til alle vores herlige og evigt feststemte gæster. Vi er særligt imponerede over tilslutningen til den rolige Camp Deluxe, der i år har været yderst velbesøgt, og som har dannet base for mange af de mere modne festivalgæster. En udvikling, vi finder yderst positiv i forsøget på at skabe en musikfest for alle – ung som gammel, høj som lav.

Sidst, men absolut ikke mindst, skal der lyde en kæmpestor tak til de mere end 1.100 frivillige, der år efter år knokler før, under og efter festivalen. Vi har sagt det mange gange før, og nu vi siger det altså igen: Uden jer ville der ikke være nogen festival.

Vi glæder os allerede til næste år, og vi håber at se en masse af jer igen. Sæt allerede nu kryds i 2015-kalenderen fra den 29. juli til den 1. august.

Sponsorer
Find os på
FaceBook
Seneste tweets fra
Twitter
x

Vind partoutbillet

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær med
i konkurrencen om en partoutbillet til 2020.