Syv nye navne klar til Bork

tirsdag d. 10. april 2018

Foråret har ramt Danmark, og mens varmegraderne stiger, nærmer årets festival sig med hastige skridt.

Det betyder også, at musikprogrammet så småt begynder at tage form, og vi nu kan præsentere syv nye navne til Bork Havn Musikfestival 2018.

Scarlet Pleasure, Djämes Braun, Kato, Ude Af Kontrol, Tørfisk, Volf Band og Tom Donovan er den brede vifte af navne, der nu også kan opleves i uge 31 i Bork.

 

Scarlet Pleasure

Scarlet Pleasure har siden deres debutalbum ”Youth Is Wasted On The Young” markeret sig som en absolut favorit på de danske radiostationer og livescener. Trioen bestårende af forsanger Emil Goll, trommeslager Joachim Dencker og bassist Alexander Malone har konsekvent leveret hit på hit, hvor sange som ”HEAT”, ”Casual”, ”Under The Palm Trees” har medvirket til mere end 30 millioner streams på de forskellige musiktjenester.

Den fremadstormende trio er utrolig populær blandt de danske popfans, og blev i 2017 en af de helt store vindere ved Danish Music Awards. Her modtog Scarlet Pleasure prisen for Årets Danske Hit for singlen ”Deja Vu”, mens de samtidig også tog prisen som Årets Danske Gruppe i 2017.

Scarlet Pleasure leverer stærke melodier i et unikt mix af groovy 80’er pop og sexet 90’er RnB. Bandet er kendt for at søge ud af deres comfort-zone og lege på kryds og tværs af flere årtiers popmusik og genrer.

 

Scarlet

 

Djämes Braun

Djämes Braun har igennem de seneste seks år opnået mere end 30 millioner views på YouTube, over 50 millioner streams på Spotify og har præsteret at ligge konstant i top-10 på hitlisterne konstant i et helt år. 

Dancehall-gruppen Djämes Braun opstod i 2012, hvor de tilmeldte sig Karrierekanonen på DR P3 – og så gik det hele pludselige meget stærkt. Gruppen fik kickstartet sin karriere gennem programformatet, da de vandt med sangen ”Duft Af Ba-Cone”, der omgående blev et hit i Danmark og sidenhen opnåede en platincertificering.

Derefter gik det stærkt med udgivelsen af debut-EP’en, hvor samtlige numre opnåede enten guld- eller platincertificeringer gennem en masse stærke koncertoptrædener. I årene efter udgav gruppen EP’en ”Farlig Tiger”, og i 2014 udgav de deres absolut største hit til dato med singlen ”Fugle”. I 2016 var Djämes Braun endnu engang klar med flere store radiosingler i form af numrene: “Geronimo”, “Ild Til Blokken” og “Dem Vi Var”.

 

Kato

I 2007 ramte KATO for første gang toppen af hitlisterne med singlen ”My House”. Siden da har KATOs udgivelser sammelagt opnået mere end 40 guld- og platincertificeringer, mens han ligeledes er blevet tildelt intet mindre end 10 priser fra Danish Deejay Awards.

Udgivelsen af KATOs debutalbum ”Discolized” i 2010 indeholde flere hits, der ikke blot banede vejen for optrædener på de største danske festivalscener, men også sikrede ham udenlandske jobs for første gang i karrieren.

 

Ude Af Kontrol

Med lysest fart har UDE AF KONTROL formået at skabe et solidt fodfæste på den danske musikscene. Munken, Englando og Balken danner gruppen UDE AF KONTROL, og har de seneste år skabt en bølge at hits i deres unikke og vilde Melbourne/Bounce univers. Med mere end 50 millioner streams, alene på Spotify, er drengene vokset med opgaven i takt med deres stigende popularitet. UDE AF KONTROL leverer et af det bedste og mest energifyldte sceneshows, der kan opleves i Danmark, hvilket publikum også oplevede sidste år på Bork Havn Musikfestival, da de tre gutter skød festivalen i gang med et brag.

Drengene er, som navnet ligger op til, kendte for at skubbe til grænsen og ikke bange for at skille sig ud. UDE AF KONTROL har et vildt og farverigt univers hvor de sammen med deres fans har skabt et frirum hvor man 100% kan være sig selv.

 

Tørfisk

TØRFISK og tørfisk er to ting, men orkestret, som til sommer endnu engang gæster Bork Havn Musikfestival, kan meget andet end spise dabs og levere nye og gamle sange fra scenen. De forstår at komme ud over scenekanten og berøre hverdagsemner, som ofte skydes lige fra hoften. Publikum kan aldrig vide sig helt sikre, måske sidder man lige i ”skudlinjen”, men orkestret forstår at drille fra scenen på en god og sober måde. Tørfisk spiller som altså lørdag eftermiddag i Havnebaren.  

 

Volf Band

90% overskud, 10% selvironi og 100% gang i den! Sådan beskriver Volf Band sig selv. Bandet har i mange år huseret i den danske underholdningsbranche. Helt tilbage i 2005 indtog bandet 3. pladsen i TV2-underholdningsprogrammet ”Scenen Er Din” ud af 2000 deltagere i kategorien Voksensang. Siden da har bandet været at finde på Dansk Toppen, toppet hitlisten på TV2’s Top Charlie med nummeret ”Det Er Morgen” og løbende været at finde på lokalstationers hitlister ligesom flere sange har været i rotation på DR P4.

Med et show, der er kendt for at ramme utrolig bredt, formår Volf Band at fange, alt hvad der kan kryb og gå af teenagere, førstegangsfødende, tillidsmænd, direktører og pensionister – De er der alle sammen, lige fra den lyttende skare til det hoppende menneskehav.

 

Tom Donovan

Ingen anden har stået på scenen i Det Irske Telt så mange gange som Tom Donovan. For Bork Havn Musikfestival er den irske entertainer storleverandør af god stemning, og han har mange trofaste fans, der kommer år efter år for at opleve ham på scenen i Bork Havn.

 

Følgende navne er nu offentliggjort til Bork Havn Musikfestival 2018

Status Quo, Nik & Jay, Carpark North, Christopher, Scarlet Pleasure, Lars Lilholt Band, Italobrothers, Kato, Benal, Hugo Helmig, Djames Braun, Jonah Blacksmith, Ude af Kontrol , Volf band, Tørfisk, Tom Donovan og mange flere.

Status Quo 18

Sponsorer
Find os på
FaceBook
Seneste tweets fra
Twitter
x

Vind partoutbillet

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær med
i konkurrencen om en partoutbillet til 2020.