Stemningsrapport: Lørdag

søndag d. 04. august 2013

Bork Havn Musikfestival anno 2013 er slut – og det med et brag af en sidstedag, der bl.a. bød på MGP-show for de mindste, en propfyldt Havnebar til Tørfisk-koncert og en kæmpe Nik & Jay-fest. Samlet set et perfekt punktum for årets festival, der allerede får os til at se frem mod næste år.

For børn, for unge, for voksne

Dagens program startede allerede klokken 12:00, hvor de alleryngste kunne opleve Kalle Kagerulle og resten af Krummeklubbandet til en fed børnekoncert i Det Irske Telt. En time senere var der MGP-show med velkendte børnehits fra Hugo & Elliot, Kristian og Cecilie.

The Powls fik i dagens anledning lov til at åbne Havnebaren, og det gjorde de med godt og vel tyve minutters jokes og røverhistorier, før de spillede et egentligt åbningsnummer. Halvanden time senere fyldte Tørfisk teltet til randen med glade festivalgæster, der skrålede og skålede til den store guldmedalje.

I Det Store Koncerttelt stod den på rock fra henholdsvis Rasmus Walter og The Floor is Made of Lava, inden amerikanske Beth Hart gik på scenen og serverede internationale hits som ”Learning To Live” og ”Leave The Light On” for et engageret publikum.

Nik & Jay lukkede festivalen med manér og fik et proppet telt til at synge med og give den fuld skrue gennem hele koncerten.

Vi ses til næste år

Mange, mange, mange tak til alle besøgende, medhjælpere og kunstnere for at gøre dette års festival til en kæmpe succes. Vi kunne på ingen måde have gjort det uden jer.

Vi glæder os allerede til næste år, hvor festivalen bliver skudt i gang den 30. juli.

Vi ses!

Sponsorer
Find os på
FaceBook
Seneste tweets fra
Twitter
x

Vind partoutbillet

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær med
i konkurrencen om en partoutbillet til 2020.