Stemningsrapport: Fredag

lørdag d. 03. august 2013

Tredjedagen af Bork Havn Musikfestival er i hus, og endnu engang har dagen budt på en række uforglemmelige musikoplever for både unge og gamle. Dog vil rigtig mange også huske fredagen for det brandgode festival-vejr, der fik termometeret til at snige sig op på næsten 30 grader.

Knald på i varmen

Selvom festivalgæsterne hyggede sig i solen, havde de fra tid til anden også brug for at blive kølet ned. Derfor blev der hurtigt opstillet et sprinkleranlæg og en vandpost ved camp-indgangen for at afværge hedeslag og dehydrering. Et succesfuldt tiltag, som gæsterne så ud til at nyde fuldt ud.

Alt imens åbnede Noah Havnebaren tidligt på eftermiddagen, hvorefter de fire West Coast-rappere fra Kaliber fik sparket lidt attitude i den rigtige vestkyst. 

Suckerpunch og Go Go Berlin fortsatte det knaldhårde tempo i Havnebaren med henholdsvis heavy metal og klassisk rock, før So 90’s lukkede teltet med endnu en flyvende halvfemserfest.

998062 10153069498285313 589041621 N

Syngende telt til Langer og Lilholt

Rutinerede Allan Olsen var første mand på scenen i Det Store Koncerttelt, og han formåede at samle en entusiastisk skare af især ældre festivalgængere. Efterfølgende tog Infernal over til hvad der må beskrives som en af festivalens vildeste fester med bl.a. live-dj, et kæmpe sceneshow og en afslutning på koncerten, hvor hele den forreste række blev badet i champagne.

Mads Langer gik på scenen ved solnedgang til lyden af hvinende pigestemmer, men inden længe var det både mænd og kvinder, der sang med på velkendte hits som ”Elephant” og ”Fact-Fiction”.

1011737 10151602794103727 110169343 N

Lars Lilholt Band var ikke sen til at udnytte den tiltagende fællessang-stemning under aftenens sidste koncert i Det Store Koncerttelt. Her blev der ikke bare sunget med – der blev skrålet med på de mange klassikere, og det var tydeligt for enhver, at både band og publikum nød hvert eneste sekund.

Mange tak for endnu en fed dag til Bork Havn Musikfestival. Nu er der kun en enkelt dag tilbage, og den glæder vi os rigtig meget til.

Vi ses!

Sponsorer
Find os på
FaceBook
Seneste tweets fra
Twitter
x

Vind partoutbillet

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær med
i konkurrencen om en partoutbillet til 2020.