Stærkt musikprogram i vente

tirsdag d. 15. marts 2016

Bork Havn Musikfestival er godt på vej med det stærkeste musikprogram nogensinde, og kan nu tilføje Dizzy Mizz Lizzy, Christopher, Klumben & Raske Penge, TooManyLeftHands, Spar2, Johnny Madsen Jam og Bryan Adams Tribute til et i forvejen imponerende musikprogram.

Musikprogrammet til sommerens festival begynder for alvor at tage form, og med hele 7 tilføjelser til det allerede offentliggjorte felt af dygtige musikere nærmer Bork Havn Musikfestival sig et musikprogram, der historisk set må siges at være noget nær det største- og stærkeste af sin slags på Bork Havn Musikfestival.


Dizzy Mizz Lizzy

For første gang i 20 år er Dizzy Mizz Lizzy i foråret 2016 aktuelle med et nyt album. Det bliver derfor et møde mellem det velkendte og noget helt nyt, når bandet til sommer præsenterer sange fra det kommende album og mange af klassikkerne for publikummet på Bork Havn Musikfestival.

2015 var et vanvittigt år for Dizzy Mizz Lizzy, der på en svimlende udsolgt indendørsturne og en række store festivalkoncerter spillede for op imod en halv million danskere og høstede fem- og seksstjernede anmeldelser landet over. Året sluttede samtidig af med, at bandets komponist, sanger og guitarist, Tim Christensen, modtog ÆRESPRISEN; den største pris en musiker kan få i Danmark.

Når Dizzy Mizz Lizzy til sommer igen turnerer rundt i landet bliver det med få udvalgte jobs, hvor der venter publikum en helt anderledes oplevelse end tidligere, når nye- og gamle numre kommer til at tegne endnu en fantastisk Dizzy Mizz Lizzy-koncert på Bork Havn Musikfestival.

Dizzy Mizz Lizzy - Web


Christopher

Der er tale om et vaskeægte hattrick, når Christopher for 3. år i træk står klar på scenen i Det Store Telt på Bork Havn Musikfestival. Den charmerende popmusiker har igen i år været blandt de mest ønskede kunstnere til sommerens festival, og med et nyt album på vej, hvor vi allerede er blevet præsenteret for singlerne ”Tulips” og ”Limousine”, er Christopher et yderst aktuelt navn på  festivalplakaten.

Med debutsinglen ”Against The Odds” fra 2011 overbeviste Christopher øjeblikkeligt danskerne om, at der var kommet et nyt supertalent til den danske musikscene. Siden har han gang på gang vist, at den antagelse ikke var forkert – bl.a. med hittene ”Told You So”, ”First Like”, ”Tulips” og senest ”Limousine”.

Christopher_

 

Klumben & Raske Penge

Tilbage i 2012 modtog Klumben & Raske Penge en Steppeulvspris for Årets Danske Livenavn, og sider har de igen og igen vist deres værd som førende på den danske reggae og dancehallscene med utallige af hits og hæsblæsende shows. 

 
Raske Penge kommer med nyt materiale i bagagen, hvor han tilbage i efteråret udgav albummet ”Indtil Nu”, der wrapper de sidste 4 år op med et mastodontisk album med hele 24 numre. Der venter publikum i Bork et nyt og vildt show, hvor Klumben & Raske Penge ser frem til at underholde, glæde og overraske det vestjyske publikum.

Klumben Raske Penge _Pressefoto 16


TooManyLeftHands

Bork Havn Musikfestival kan nu præsentere et af de allerhotteste navne i den danske DJ-branche i form af den danske duo TooManyLeftHands. Med hits som ”Trouble”, ”Too Young To Die” og ”Dancing In The Fire”, har TooManyLeftHands imponeret stort. 


For TooManyLeftHands var 2015 et vanvittigt år, hvor de spillede på Summerburst (Stockholm), Tinderbox (Odense) og på Smukfest (Skanderborg). Samtidig vandt duoen også titlerne”Årets Danske DJ's 2015” ved Danish DJ Awards og ”Årets Danske Klubnavn” ved Danish Music Awards 15.

Det hele startede for 3 år siden, da TooManyLeftHands sendte et af deres tracks til verdens største internet-radio "Ibiza Global Radio". Tracket blev udvalgt som "Ibiza Anthem Of The Year", hvorefter bookinger hos nogle af de største natklubber, på festøen over dem alle, begyndte at fylde kalenderen, og siden da har TooManyLeftHands turneret rundt i Europa.

TMLF


Spar2

Det er længe siden sidst – men nu er de tilbage! Spar2 er for første gang i mange år tilbage på Bork Havn Musikfestival, og mon ikke der venter det ”lokale” band en massiv opbakning fra deres store og trofaste publikum på Bork Havn Musikfestival. 


”Det forvoksede ungdomsklub-orkester” som bandet ynder at kalde sig selv, står nu igen klar til at lange klassikere som ”Byens Bedste Bryster”, ”Aarhus Pige”, ”Tro mig på mit ord” m.fl udover scenekanten til et talstærkt og feststemt publikum. Bandet, der er notorisk kendt for at levere en energiudladning af højeste karat, er igen samlet, og der er dømt syng-med garanti, når Spar2 går på scenen til sommerens festival.

 


Johnny Madsen Jam

Med dyb respekt for originalen fortolker Johnny Madsen Jam de originale tekster, der har præget Johnny Madsens ramsaltede rock'n'roll og blødende blues, og som har gjort ham og hans band unikke på den danske musikscene.

Publikum kan se frem til alle de store hits som ”Færgemanden”, ”Udenfor Sæsonen” m.fl., mens Johnny Madsen Jam samtidig ser frem til at bringe flere af de ukendte perler fra Johnny Madsens store sangkatalog.

Spilleglæden er smittende, leadvokalen er rigtig tæt på originalen og selv de små uundværlige anekdoter er på plads når Johnny Madsen Jam til sommer leverer en hyldest til en ægte, vestjysk rock'n'roller.

 

Bryan Adams Tribute

Det er et af Danmarks ypperste Tribute bands, der til sommer gæster Bork Havn Musikfestival. Med et toptrimmet rock-show, leverer Bryan Adams Tribute en oplevelse, der ligger rystende tæt opad originalen. 


Frontmand Claus Hassing, der både lyder som- og ligner Bryan Adams fuldender billedet af, at man lytter til originalen, mens man rocker med på numre som ”Summer of 69”, ”Cuts Like A Knife”, ”Run To You” og alle de andre Adams-sange. Bryan Adams Tribute er i den grad leveringsdygtige i en musikalsk oplevelse, der når helt ud til bagerste række!

 

Følgende navne er nu offentliggjort.

Dizzy Mizz Lizzy | Rasmus Seebach | Nik & Jay | Christopher | Mads Langer | Lars Lilholt Band | KATO | Gilli | Italobrothers | Rugsted & Kreuzfeldt | Klumben & Raske Penge | TooManyLeftHands | Vild $mith | Page Four | Tørfisk | Birthe Kjær | Spar2 | Metropol | Bryan Adams Tribute | Tom Donovan | The Grandfætters | Hawkeye & Hoe | Johnny Madsen Jam & Martin Dale.

Musikprogrammet vil i 2016 have over 35 koncerter fordelt på fire dage.

 

Køb din billet her

 

 

 

Sponsorer
Find os på
FaceBook
Seneste tweets fra
Twitter
x

Vind partoutbillet

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær med
i konkurrencen om en partoutbillet til 2020.