Spilleplanen er nu klar

onsdag d. 12. juni 2019

Hvis du ikke allerede har sikret dig billet til Bork Festivals 40. års jubilæum, så kan du godt se at komme ud af fjerene! Bork Festival kan nu offentliggøre 17 navne, som til sommer gæster festivalen ved Bork Havn, og det er en række særdeles spændende navne som nu tilføjes til jubilæumsplakaten.

John | Rasmus Bjerg, Kesi, De Danske Hyrder, Alexander Oscar, Mason J, Askling, The Powls, Gurli Gris, Gas & Vand, Hawkeye & Hoe, Cover Crush, Dan Von Dan Dan, Backhouse Symphony, Southern Sound, The Islanders duo, Vangsgaard/Gleesborg, Prebens Ballonfabrik er de 17 nye navne på Bork Festival.

Det er 17 nye navne, som spænder utrolig bredt både, hvad angår genre og målgruppe. Det er både dansk top, rap, folkemusik, pop og meget mere, der i denne omgang tilføjes- og fuldender musikprogrammet på Bork Festival.

Med tilføjelsen af disse 17 nye navne til sommerens jubilæumsfestival sætter vi endnu engang en tyk streg under vores målsætning om at skabe en festival for alle.

Rasmus Bjerg satte med sit hyldestshow til John Mogensen for alvor gang i Det Store Telt sidste år, så ham er vi naturligvis glade for at have tilbage igen i år. Kesi buldrer bare derudaf på den danske musikscene, og jeg er helt sikker på, at han kommer til at åbne Det Store Telt på Bork Festival med et brag. Derudover så er der jo ikke nogen tvivl om, at Alexander Oscar, De Danske Hyrder, Askling & Mason J er nogle af de navne som for alvor er på vej frem på den danske musikscene. At vi så også kan krydre programmet med noget rigtig godt folkemusik samt nogle lokale bands og ikke mindst et Gurli Gris show til de helt små – det er jo bare rigtig fedt!”

Med tilføjelsen af de 17 nye navne er musikprogrammet for Bork Festival 2019 næsten faldet på plads, og du kan se hele spilleplanen lige her.

 

Musikprogram 2019

 

DSC03701

Sponsorer
Find os på
FaceBook
Seneste tweets fra
Twitter
x

Vind partoutbillet

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær med
i konkurrencen om en partoutbillet til 2020.