Spar penge på partoutbilletten

onsdag d. 21. februar 2018

Køb din Partoutbillet nu og spar op til 200 kr., som du kan bruge til at fordrive ventetiden med frem mod sommerens absolut sjoveste festival i Vestjylland.

Køb din partoutbillet inden den 1. marts og spar penge!

Spar kr. 150,- på Partout | Standard
Spar kr. 200,- på Partout | Camp Deluxe

Bork Havn Musikfestival har traditionen tro valgt at tilgodese de festivalgæster, der køber deres partoutbillet i god tid. Således kan festivalgæster, der køber deres partoutbillet inden d. 1. marts spare henholdsvis 150 kr. og 200 kr.

Rigtig mange har allerede sikret sig billet til festivalen, der løber af stablen fra d. 1. – 4. august, men priserne på partoutbilletter vil løbende stige frem mod festivalens start, så er du en af dem, der endnu ikke har fået købt billet, så er der absolut ingen grund til at vente. Slå til nu – og sikre dig selv en musikalsk oplevelse med over 45 forskellige koncerter fordelt på fire dage.

Musikprogrammet tager form

Der arbejdes i kulisserne på højtryk for at sammensætte et spændende og tidssvarende musikprogram med musik for enhver smag, så vi endnu engang kan opfylde målsætningen om at skabe en musikfestival for alle.

Foreløbigt er følgende navne til Bork Havn Musikfestival 2018 offentliggjort: Status Quo, Nik & Jay, Carpark North, Christopher, Lars Lilholt Band, Benal, Hugo Helmig, Italobrothers og Jonah Blacksmith.

Alle offentliggjorte koncerter er nu programsat og du kan se, hvilke dage de forskelige kunstnere går på scenen HER

Alle billettyper sættes til salg d. 1. marts

Bork Havn Musikfestival sætter pr. 1. marts alle billettyper til salg herunder dagsbilletter, 3-dags billetter, weekendbilletter m.fl.

Der vil ligeledes blive åbnet op for salg af de forskellige boformer som campingvognsbilletter til festivalcamp og Camp Deluxe, teltpakker samt de uhyre populære Strandhytter, som var udsolgt på få timer sidste år.

Læs mere her

 

Køb Billet

 

Facebook -cover

 

28235072_10156233307419187_978432379729804116_o

Sponsorer
Find os på
FaceBook
Seneste tweets fra
Twitter
x

Vind partoutbillet

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær med
i konkurrencen om en partoutbillet til 2020.