Så kom festen godt igang!

torsdag d. 31. juli 2014

Bork Havn Musikfestival anno 2014 er skudt i gang, og hvis vi selv skal sige det, så er vi kommet rigtig, rigtig godt fra start.

Det er nu heller ikke så sært, når førstedagens musikprogram bl.a. bestod af prominente navne som Christopher og Rasmus Seebach krydret med lidt hip hop og house til de unge. Især Seebach formåede at fylde teltet, skabe en fantastisk stemning og holde en musikfest for alle – ung såvel som gammel, mænd såvel som damer.

Seebach

 

Happy hour og fadølsanker

Selvom torsdag også byder på en masse god musik, er det langt fra det eneste, der er på programmet.

Fra 13:30 til 14:30 er der happy hour i Mchanga Bar, hvor man bl.a. kan prøve en friskpresset appelsinjuice, et skud æblemost fra Ølgod eller en helt almindelig Breezer. Ved køb af øl eller lignende får man desuden en billet til barens rodeo-tyr, og er man dygtig nok til at blive siddende i mere end 50 sekunder, så får man naturligvis en gratis øl for besværet.

 

Som noget nyt har Mchanga Barens træbådsbord også kastet anker i år – et såkaldt fadølsanker. Det vil sige, at der er blevet monteret en fadølshane i det store udendørsbord, som man kan få fyldt op ved henvendelse i baren. Literprisen er den samme, men oplevelsen er en anden.

 

Stadig billetter til salg

Vil du også være en del af årets Bork Havn Musikfestival, så kan du stadigvæk nå det. Vi har flere forskellige billetter til salg endnu, som kan købes ved indgangen:

  • Partoutbillet, alle dage inklusiv camp – 1250 kroner
  • Weekendbillet, lørdag og søndag inklusiv camp – 700 kroner
  • Dagsbillet, den pågældende dag eksklusiv camp – 450 kroner

 

Alle priser er eksklusiv gebyr, og børn til og med 12 år er gratis i følgeskab med en voksen.

Desuden er der stadigvæk billetter til salg til Camp Deluxe– dog kun for de gæster, der ikke selv har telt eller campingvogn med. Det vil sige, at man skal have mulighed for at bo ved nogen, der i forvejen har telt eller campingvogn på pladsen.

 

Køb din billet på www.bhmf.dk eller ved indgangen.

 

(Prisen er den samme begge steder, og ved køb på nettet kræver det enten en printer

derhjemme, eller en god smartphone, så vi kan scane billetten)

Vi ser frem til endnu en fremragende dag i Bork, og vi håber på at se en masse af jer derude.

 

Sponsorer
Find os på
FaceBook
Seneste tweets fra
Twitter
x

Tilmeld dig

Tilmeld dig vores nyhedsbrev.