Så er hele musikprogrammet næsten ved at være klar

mandag d. 12. maj 2014

Så er vi ved at være i mål med årets program, selvom der forsat er lidt huller i programmet.  De sidste navne vil i løbet af den næste uger komme på plads, så vi kan offentliggøre hele spilleplanen for 2014. Der mangler bla. stadig to navne i Det Store Koncerttelt lørdag.

Denne gang kan vi offentliggøre hele 6 navne, hvor der er alt lige fra new wave-rock til irske folkemusik.

Når hele spilleplanen bliver offentliggjort vil der være ikke mindre end 40 koncerter på de fire dage, hvor musikken spiller.

Billetprisen stiger natten til d. 1. juni med 100 kr., så hvis du allerede nu ved du skal af sted til Bork, er det en god idé allerede at købe billetten nu.

 

Chili Klaus

Den århusianske komiker, musiker og chilinørd har for alvor gjort chilien og chilismagningen populær i Danmark.
Chili Klaus har selvfølgelig pakket køletasken med chilier i alle vindstyrker, så der er noget til alle.
Til at fordøje oplevelsen har Chili Klaus medbragt sit stueorgel - hvor rytmeboksen vil levere passende hotte rytmer til de store orgelhits. Glæd dig til en glohed oplevelse, som ifølge Chili Klaus aldrig er set før på en festivalscene.

Chiliklaus

 

The Minds of 99

THE MINDS OF 99 består af seks gamle barndomsvenner, der har optrådt sammen og hver for sig siden de var helt små. Dog er forsanger Niels Brandt nok den der har gjort sig mest bemærket i forbindelse med bandet Shanghai. Genremæssigt kan The Minds of 99 nok beskrives bedst som New Wave eller Post Punk. Det er energisk, uptempo og spontan musik. Bandet har allerede fået massiv ariplay med singlerne ”Det er knud som er død” & senest ”Et barn af min tid”.

The Minds Of 99 Stroget 3315

 

The Folk Factory

Stemningsfyldte ballader og folk-rock numre drevet frem af et hæsblæsende akkompagnement af banjo, guitar, harmonika og mandolin, som får vildskaben op i én.
Sådan kan The Folk Factorys musik bedst beskrives. Kvartettens lyd er moderne folk-rock og en modreaktion til den polerede musik, som ellers brager ud af radioen i dag. Denne kvartet følger tæt i fodsporene på bands som Mumford & Sons, og de har sangene og teknikken til at gøre det", skriver musikmagasinet GAFFA.

 The Folk Factory Web

Barry Richards & Fiddler Of The Hoof

Deres repertoire dækker cover numre lige fra Beatles, Dylan, Springsteen, Oasis, kendte Irske folk-sange og populære blues- og countrynumre samt egne sange.
David Fountain – også kendt som “Fiddler On The Hoof” – skriver duoens instrumentale sange, som han fremfører på hans helt egen unikke måde. Et vaskeægte blikfang, med hans brug af effekter og teatralske facon at gribe violinspillet an på. Samspillet mellem Barry, David og deres publikum, er en stor del af dette stærkt underholdende show.

 

Barry Richard Fiddler

 

MGP Show

Emma Pi, Lærke og Bennedikte K & The Sisters sang sig ind i børn og voksnes hjerter ved børnenes MGP show og sikrede sig tilstrækkeligt med sms-stemmer til at blive nummer ét, to og tre i konkurrencen.
I uge 31 lægger de tre finalister vejen forbi Bork og fyrer med garanti op for en vild fest for de yngste.

Emmapi Small

 

 

Neil Brophy Band

Neil Brophy har stor erfaring både solo og med sit band, Neil Brophy Band. Han fører sin optræden tilbage til de oprindelige rødder i sit solo show og levere sit eget originale materiale blandet med sange af sine engelske og irske favorit folk sangere.

Neil Brophy Band Web

 

Tidligere har vi offentliggjort følgende navne til årets festival.

L.O.C., Rasmus Seebach, Marie Key, Lukas Graham, Anne Linnet, Lars Lilholt Band, Magtens Korridorer, Carpark North, KATO vs. Safri Duo, Klumben & Raske Penge, Christopher,  Vild Smith, Kongsted, L.I.G.A., Tom Donovan, Madam Blå & PopRockerne, Metropol, Tørfisk, Ukendt Kunstner, Sebastian Lind, The Grandfætters, Kris Herman, Decco Band & DAD jam.

 

Køb billet

Sponsorer
Find os på
FaceBook
Seneste tweets fra
Twitter
x

Vind partoutbillet

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær med
i konkurrencen om en partoutbillet til 2020.