Rasmus Seebach til Bork

torsdag d. 13. marts 2014

Rasmus Seebach, Christopher & Anne Linnet gæster alle Bork til sommer.

 

Rasmus Seebeach

Tilbage i 2012 lukkede Rasmus Seebach det store telt med en koncert, der høstede fremragende anmeldelser, og som siden har gjort Danmarks absolut største popstjerne til en ekstremt eftertragtet herre blandt festivalpublikummet i Bork.

Bork Havn Musikfestival er derfor yderst tilfredse med, at det hårde arbejde har båret frugt, og at det nu er lykkedes at få Rasmus Seebach på plakaten. Han er blandt de mest ønskede artister på tværs af hele landet, hvor billetterne til hans koncerter nærmest bliver revet væk.  

Tilbage i 2009 udkom Rasmus Seebachs debutalbum med gennembrudshittet ”Engel”, og successen, der fulgte med det første album, blev yderligere forstærket, da han i 2011 udsendte albummet ”Mer’ End Kærlighed”, som tog den danske musikbranche og danskerne med storm. Tilbage i november var den danske sangfugl igen aktuel. Denne gang med sit tredje album, ”Ingen Kan Love Dig I Morgen”, der som de foregående albums strøg direkte til tops på den danske hitliste.

Festivalpublikummet i Bork kan derfor se frem til en hitparade uden lige, hvor nye skud på stammen som ”Olivia”, ”Øde Ø” og ”Sandstorm” bliver kombineret med vaskeægte hits i form af ”Natteravn”, ”I Mine Øjne”, ”Millionær” og mange flere. Så sørg for at få at få smurt stemmebåndene, så du kan være klar til en af sommerens fedeste koncerter.

 Rasmus Seebach

Rasmus Seebach er ikke det eneste nye navn, som vi i dag kan præsentere til sommerens festival. Charmetrolden Christopher og den danske Rockmama Anne Linnet lægger ligeledes vejen forbi Bork Havn Musikfestival i 2014.

 

Christopher

Christopher var for første gang at finde til Bork Havn Musikfestival tilbage i 2012, hvor han smeltede samtlige kvindehjerter i Havnebaren. Siden har Christophers karriere for alvor taget fart, og d. 24. marts udkommer den charmerende popartist med et nyt album kaldet ”Told You So”.

Med det nye album forsøger Christopher at rykke i en ny retning, hvor han forsøger at tiltrække et lidt ældre publikum end hidtil. Fra det nye udspil har singlerne ”Told You So” og ”Crazy” allerede været i heftig radiorotation herhjemme, og mon ikke, at festivalpublikummet i Bork nok skal nå at få de resterende numre fra det nye album ind under huden, inden kalenderen viser uge 31.

Christopher 

Anne Linnet

Der er tale om en sangskriver og sangerinde, der har været med til at tegne den danske musikbranche igennem flere årtier, når Anne Linnet til sommer går på scenen i Bork. Anne Linnet har gennem hele sin karriere leveret både vedkommende sange og store hits, og det er blevet til omkring 40 albums i hendes mangeårige karriere.

Vi ser allerede nu frem til at opleve den fantastiske stemning i teltet, når Anne Linnet udruller sit fantasiske repertoire, der byder på klassikere som ”Tusind Stykker”, ”Barndommens Gade” m.fl.

Anne Linnet

 

Følgende navne er nu offentliggjort til #BHMF14

L.O.C., Rasmus Seebach, Marie Key, Lukas Graham, Anne Linnet, Lars Lilholt Band, Magtens Korridorer, Carpark North, KATO vs. Safri Duo, Klumben & Raske Penge, Christopher,  Vild Smith, Kongsted, L.I.G.A., Tom Donovan, Madam Blå & PopRockerne & Metropol.


Køb billet

 

 

Sponsorer
Find os på
FaceBook
Seneste tweets fra
Twitter
x

Vind partoutbillet

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær med
i konkurrencen om en partoutbillet til 2020.