Rasmus Seebach gæster Bork

tirsdag d. 15. december 2015

Bork Havn Musikfestival er i julegavehumør, og det er en stor fornøjelse, at festivalen nu kan offentliggøre, at Rasmus Seebach, Lars Lilholt, Italobrothers, Vild $mith og Birthe Kjær gæster Bork Havn til sommer.

 

Det er en række gamle kendinge, der har valgt at slå vejen forbi Bork Havn Musikfestival næste sommer. Således har alle de fem første kunstnere på næste års plakat tidligere optrådt på festivalen, og det er en sand fornøjelse, at de endnu engang har lyst til at gæste festivalen.

De første fem navne viser endnu engang, at Bork Havn Musikfestival holder fast ved målsætningen om at skabe en musikfest for alle. Der er en god blanding af forskellige genrer blandt festivalens første fem navne, og allerede nu appellerer musikprogrammet til en stor og bred målgruppe, og Bork Havn Musikfestival ser frem til at præsentere endnu flere spændende artister til sommerens festival inden længe.  

Rasmus Seebach

”Verden kan vente” er titlen på Rasmus Seebachs nye album, der udkom d. 6. November. Albummet er frugten af to års intenst arbejde i studiet, og Rasmus Seebach er nu atter klar til at cementere sin position som popkonge i Danmark.

Rasmus Seebach er rekordernes mand, og man skulle umiddelbart ikke tro, at der var flere rekorder tilbage at slå, men tilbage i september, da første smagsprøve på det nye album i form af singlen ”Uanset” ramte butikkerne, var det dét mest streamede track på release-dagen nogensinde i Danmark.

Selvom Rasmus Seebach blot har 6-7 år på bagen som liveartist, er Rasmus´ shows allerede kendt for at være både spektakulære, kreative og helt uden sidestykke. Han gør sig ekstremt umage for at give publikum den ultimative koncertoplevelse hver gang han går på scenen, og lover at koncerterne i 2016 absolut ikke kommer til at skuffe.

 

Lars Lilholt Band

Lars Lilholt behøver ingen nærmere præsentation. Vi har her at gøre med en dansk kunster, der i årevis har kunnet samle tre generationer i en tid, der ellers er præget af større og større opsplitning i samfundet. En erfaren sangskriver med en kæmpe stort talent for at bruge det danske sprog og en evne til at kommunikere gennem enkle melodier med et rodnet i både folkemusikken, rockmusikken og den klassiske musik.

Lars Lilholt kommer med et vaskeægte skatkammer af sange fra mere end fem årtier, hvor seneste skud på stammen er det spændende new-folk album ”Amulet”. Derudover var Lars Lilholt i efteråret aktuel i underholdningsprogrammet ”Toppen af poppen”, hvor han endnu engang viste prøver på sit talent med fantastiske udgave af bl.a. Shaka Loveless’, Oh Lands og Sebastians sange.

Foto LLB 2016


Italobrothers

Italobrothers var for første gange gang at finde på Bork Havn Musikfestival i 2015, og her leverede de varen i en sådan grad, at der slet ikke var tvivl om, at det tyske producerteam skulle på plakaten igen i 2016. 

Italobrothers slog for alvor igennem i 2007, hvor de udgav megahittet ”Colours of the Rainbow”, et nummer som toppede stort set alle hitlister. Kort herefter smed de ”Moonlight Shadow” på gaden, et remake af Mike Oldfield klassikeren tilbage fra 1983, dette remake nåede ligeledes stor anerkendelse på dansegulve over hele Europa.

I 2009 var ItaloBrothers igen aktuelle, og denne gang med monsterhittet “Stamp On The Ground”, som sidenhen nærmest er blevet fast inventar på de forskellige diskoteksgulve i store dele af Europa. Året efter sendte de endnu et monsterhit ”Love is on fire” på gaden og publikum var endnu engang yderst begejstrede.

Italobrothers har siden udgivet utallige hits, hvor mange har modtaget guldcertificeringer, og derfor er der lagt op til en nattefest spækket med kæmpehits, hvor Italobrothers vil rive ”dansegulvet” i Det Store Telt fra hinanden.

Vild Smith
De tre unge herrer i rap-gruppen Vild $mith, bestående af Vild Ting, Vild Son og HvidMayn, har haft en kometkarriere fra de vandt Karrierekanonen i 2013. Rundt på de danske scener høster drengene femstjernede anmeldelser for deres vanvittige og festlige optrædener, som har lagt publikum ned, hvor end de har spillet. De slog igennem med singlen ”Vild i dag, Syg i morgen”, og siden er det kun gået fremad for de tre unge herrer, der leverer det ene hit efter det andet heriblandt ”Det ik sket”, ”Gør det godt”, ”På det shit igen” m.fl.

 

Birthe Kjær

Dansktop-dronningen, Birthe Kjær, formår at sprede glæde med sin sang, og det har hun gjort siden hun som barn i 1960 dannede Sunshine-trioen sammen med to drenge, og turnerede rundt i Jylland.

I 1968 slog Birthe Kjær for alvor igennem, da hun med sin første single-plade, ”Arriverderci Franz”, strøg direkte ind på 1.-pladsen på den dengang nystartede ”Dansktoppen”. Derefter er dansktophittene fortsat i stride strømme med numre som ”Sommer og sol”, ”Tennessee Waltz”, ”Den knaldrøde gummibåd” m.fl. m.

 

Billetter under juletræet
Det sørme, det sandt, december!

Har du heller ikke alle julegaver på plads endnu? – Så frygt ej. Billetsalget til Bork Havn Musikfestival er allerede skudt i gang, og hvilken gave er bedre end en oplevelse med over 35 forskellige koncerter, et fantastisk miljø og feststemte mennesker. Der er penge at spare, hvis du køber billetten allerede nu. Så glæd dine nærmeste med en billet til Bork Havn Musikfestival, og så sørger vi for en oplevelse, som de sent vil glemme! 

Læs mere om de forskellige billetter her

Billetprisen stiger første gang d. 11. januar 2016.

 

10540372 10152416296132928 7693319221319414681 N

 

Sponsorer
Find os på
FaceBook
Seneste tweets fra
Twitter
x

Vind partoutbillet

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær med
i konkurrencen om en partoutbillet til 2020.