Publikumsfavoritter klar til Bork

onsdag d. 07. januar 2015

 

Der er noget for enhver smag, når Bork Havn Musikfestival til sommer kan byde velkommen til D-A-D, Christopher, Suspekt, Sømændene og Hawkeye and Hoe.

Publikum har talt – og vi har lyttet! Det er med stor fornøjelse at Bork Havn Musikfestival kan præsentere D-A-D, Christopher, Suspekt, Sømændene og Hawkeye and Hoe. Musikpaletten til sommerens festival er således blevet krydret med en række forskellige genrer i form af rock, pop, hiphop etc., og der er i sandhed lagt op til en Musikfest for alle, når Bork Havn Musikfestival til sommer løber af stablen. 

 

D-A-D

D-A-D har 4 gange tidligere optrådt på Bork Havn Musikfestival, og det bliver det danske rockband, der med et brag af en koncert lørdag aften, skal lukke ”Det Store Telt” og Bork Havn Musikfestival i 2015.  

D-A-D kunne sidste år fejre bandets 30 års fødselsdag, og det blev markeret med 30 klubkoncerter rundt i Danmark, efterfulgt af 30 klubkoncerter rund i Europa og så omkring 30 festivalkoncerter i ind- og udland. Nu er det Danmarks mest elskede rockband endnu engang at finde på Bork Havn Musikfestival, hvor publikum kan se frem til et sangkatalog med klassikere i hobetal, fremført af et band, der ikke bare er gode musikere, men også fantastiske liveperformere.

Sidste gang D-A-D lancerede nyt materiale var tilbage i 2011 med albummet ”DIC.NII.LAN.DAFT.ERD.ARK”, hvor GAFFA kvitterede med 4 stjerner og skrev blandt andet: ”Har man mod på en bundsolid gang rock og rul, som vor far lavede den, kan man roligt springe på Disneyland-ekspressen denne gang.”

 DAD

Christopher

Christopher optrådte også sidste år på Bork Havn Musikfestival, og det gjorde han så overbevisende, at det heller ikke har været til at komme udenom ham i år.

Den danske sanger, der bliver beskrevet som ”Danmarks største mandlige pophåb i udlandet”, har haft et fantastisk år 2014. Tilbage i marts udkom han med albummet ”Told You So”, for hvilket han vandt ”Årets Danske Popudgivelse” til Danish Music Awards tilbage i november. Ved samme lejlighed vandt han også ”Årets Publikumspris” og i samarbejde med Brandon Beal ”Årets Danske Club Navn” med hittet ”Twerk It Like Miley”.

I oktober udkom Christopher med sin seneste single ”CPH Girls”, der er en hyldest til de danske piger. Med ”CPH Girls” føjede Christopher endnu et nummer til en imponerende hitliste, der tæller numre som: ”Told you so”, ”Mama”, ”Crazy” m.fl. 

 10361504 10152416296142928 6402184663423186098 N

Suspekt

Albertslund-drengene er endnu engang klar til at forsyne festivalpublikummet i Bork med sætninger, der kan få selv gadens rødder til at rødme og pigerne til at dåne, når Danmarks ubestridte hiphop elite til sommer går på scenen.

Suspekt har huseret siden 1999, hvor de udgav albummet ”Suspekt”. Siden udgav de ”Ingen Slukker The Stars”(2003) i 2007 udgav de albummet ”Prima Nocte”, og siden albummet Elektra fra 2011. Suspekts femte album V udkom i september måned til massive anmelderoser i de danske medier. De hårdtslående sange blev belønnet med fem stjerner/hjerter i både Soundvenue, Gaffa og Politiken. Albummet ingeholder hits som bl.a. ”S.U.S.P.E.K.T.” og ”Søn Af En Pistol”.

 Suspekt _870

Sømændene

Sømændende, der tidligere var kendt som De Glade Sømænd, har etableret sig som et unikt kultband, der har taget de danske festivaler med storm. Sømændene tager publikum med på en nostalgisk rejse, når de med deres drengede sømandscharme og ferme musikalitet genopfrisker klassiske sømandsviser som ”Katinka Katinka”, ”Når En Sailor Går I Land” m.fl. Men også moderne tophits samt egne kompositioner bliver udsat for violin, harmonika, bægerklang og fællessang.

Sømændene var senest albumaktuelle tilbage i 2013, hvor bandet udkom med deres tredje album ”Vi går sammen ned”. I den forbindelse var flere af bandets medlemmer draget ud i verden for at finde inspiration, og flere af sangene på det seneste album bære præg af oplevelserne og stemningerne på havet under tropisk himmel.  

 Somandene _Press Straight _By Myreze

Hawkeye and Hoe

Den dynamiske duo Hawkeye and Hoe har gennem de seneste 15 år spillet de nordeuropæiske pub-scener tyndt, hvor det er blevet til over 800 optrædender og 5 CD-udgivelser til følge. Det er altid en fornøjelse for publikum, når duoen går på scenen og åbner op sit repertoire af landmænds drikkeviser, klassiske publikumskendinge, irske sange og swingende rock’n roll.

Det er derfor ikke tilfældigt, at Hawkeye and Hoe har fået et ry, som et af de hårdest arbejdende og mest underholdende tilbud på den danske pub-scene.

Hawkeye And Hoe

 

 

Sponsorer
Find os på
FaceBook
Seneste tweets fra
Twitter
x

Tilmeld dig

Tilmeld dig vores nyhedsbrev.