Prisen på partoutbilletter stiger d. 1. juni‏

mandag d. 25. maj 2015

Er du klar til at opleve mere end 40 fede koncerter fra d. 29. juli – 1. august? Så skynd dig at sikre dig en billet inden prisen stiger d. 1. juni 

Musikken er i højsædet på Bork Havn Musikfestival, og med et stærkt program bestående af den absolutte top i den danske musikbranche, er der lagt op til en fest udover det sædvanlige, når Bork Havn Musikfestival løber af stablen fra d. 29. juli – 1. august.

Kim Larsen  

Prisen på partoutbilletter stiger d. 1. juni
Hvis du køber din partoutbillet inden d. 1 juni til årets fedeste festival, kan du bl.a. spare penge – og du får samtidig 65 dages forventningsglæde med i købet.

Køber du din partoutbillet inden d. 1. juni, sparer du 200 kr. i forhold til køb ved indgangen.

Gruppebilletter til Bork Havn Musikfestival
Skal du til Bork Havn Musikfestival med alle dine venner? – Så kan der være yderligere penge at spare! Frem til d. 1. juni 2015 er det muligt at købe Gruppebilletter. Ved køb af mere end 10 partoutbilletter, kan du spare 300 kr. i forhold til at købe billetterne ved indgangen til festivalen. 

Camp Deluxe
I den ene ende af pladsen har vi indrettet et campingområde for dig, der ønsker lidt mere luksus i forbindelse med dit festivalophold. Området er indrettet med mulighed for el, og derudover har området egne toiletter og bad.

Hvis du er til vilde fester til kl. 4 om morgenen, er dette ikke campen for dig

Campingvogn på Bork Havn Musikfestival
Er du en af de mange gæster, som år efter år spænder campingvognen bag på bilen og drøner til festival i Bork? – Så skal du huske, at der i år er indført en betaling for at medbringe campingvogn på såvel Festivalcampen som Camp Deluxe.

Campingvogn på Festivalcampen: 100 kr. + gebyr pr. vogn - gælder alle dage

Campingvogn på Camp Deluxe: 150 kr. + gebyr pr. vogn - gælder alle dage

 

KØB BILLET LOGO

 

2150079_A3_plakat

Sponsorer
Find os på
FaceBook
Seneste tweets fra
Twitter
x

Tilmeld dig

Tilmeld dig vores nyhedsbrev.