Pop Pop! Syv nye navne klar til Bork

fredag d. 12. februar 2016

Nik & Jay og Mads Langer er tilbage på plakaten, mens ekstremt aktuelle Gilli er klar til at få debut på Bork Havn Musikfestival til sommer.

Lighederne mellem Nik & Jay og Mads Langer er måske ikke umiddelbart åbenlyse... Én ting har de dog til fælles, nemlig at de på hver sin facon kan få det kvindelige festivalpublikum i Bork til at hvine, huje og sende lange forelskede blik mod scenen, mens de synger med på de mange hits, som både Nik & Jay og Mads Langer er leveringsdygtige i.

Et helt nyt og friskt navn på plakaten er den 23 årige rapper, Gilli, som for alvor er ved træde ind på den helt store danske musikscene. Samtidig kan Bork Havn Musikfestival også med stor glæde præsentere Rugsted & Kreutzfeldt, Hawkey And Hoe, The Grandfætters og Martin Dale, som alle vil være at finde på sommerens festival. 

 

Nik & Jay

Efter næsten to stilhed er den populære duo, Nik & Jay, igen klar til at indtage de danske musikscener og det bliver med nye musikalske vibrationer og koncertoplevelser, der endnu engang understreger, hvorfor de stadig er ”De Største”.

Nik & Jay har for længst skrevet musikhistorie ved at placere sig helt i toppen af den danske musikbranches superliga, og ikke siden den musikalske gåtur med Kristian Leth på singlen “De Vigtigste Skridt”, der indsamlede to millioner kroner til Dansk Røde Kors og afsluttede et succesfuldt forløb med platin-albummet, “United”, har Nik & Jay vist sig på landets store scener.

Nik & Jay har med deres elegante evne til at lege med sproget, det stærke visuelle udtryk og ved at være til stede i musikken både banet vejen for en helt ny generation af danske popmusikere og samtidig leveret stribevis af hits gennem årene. På væggen hænger metervis af guld og platinplader for samlet over en halv millions solgte albums og yderligere 50 millioner streams.

972086_692136867478747_1486601901_n

 

Mads Langer

Siden Mads Langer i 2010 skrev under på en international kontrakt med Sony, har han rejst verden rundt med sin guitar på ryggen. Det er med hits som Elephant, Microscope og Heartquake, at den 31-årige sangskriver har spillet sig ind på hitlister i Danmark og resten af Europa. 

Mads Langer holdte i 2015 en velfortjent koncert-pause og dedikerede sig i stedet til sangskrivning og indspilning. Kalenderen viser nu 2016, og Mads Langer er nu endnu gang at finde rundt på de danske musikscener, hvor han til sommer slår vejen forbi Bork Havn Musikfestival. Mads Langer er til foråret klar med et nyt album, og det bliver derfor en yderst aktuel Mads Langer, som publikum i Bork kan se frem til.

 

Gilli

23-årige Gilli kom i 2010 frem som en del af gruppen B.O.C sammen med Kesi og Højer Øye, og har siden featured på en lang række store hits som bl.a. S!vas’ ”D.A.U.D.A”, Kesis ”VORS” samt Mellemfinga'Muziks ”A.P. Møller” og ”Cocaina”.


Gilli blev for alvor kendt i 2014 igennem filmen ”Ækte Vare”, hvor han spillede hovedrollen, og hvor hans EP af samme navn dannede soundtrack til filmen. Herefter er han med singlerne ”Orale” og ”C'est La Vie” styrtet mod toppen af de danske hitlister, og senest tilbage i januar var han igen aktuel med ”Tidligt Op”, som også er blevet taget godt imod af det danske musikpublikum.

I skrivende stund er Gilli på alles læber, og Bork Havn Musikfestival ser frem til at byde ham velkommen for første gang, når festivalen til sommer løber af stablen.

 

Rugsted og Kreutzfeldt

Rugsted & Kreutzfeldt er klar med akustiske versioner af gamle og nye sange i friske intime forklædninger. De utrolige melodier tilsat anekdoter og lidt musikhistorie er der lagt op til en ganske speciel koncertoplevelse, når det erfarne makkerpar til sommer gæster Bork Havn Musikfestival.

Rugsted & Kreutzfeldt blev dannet i 1977 og har stået for hits som: “Jeg Ved Det Godt”, “Sad I Parken”, “Tilfældigvis Forbi”, “Spring Op, Tag Med” og “Da Du Var Min Helt Alene”. I 1984 udsendte Rugsted & Kreutzfeldt albummet “Jorden Kalder” – og holdt derefter ikke mindre end 22 års pause, indtil genforeningskoncerten i Tivoli i sommeren 2006.

Rugsted Kreutzfeldt - Foto 2

 

Hawkeye and Hoe

De to spasmagere Hawkeye and Hoe er endnu engang tilbage på Bork Havn Musikfestival. Den dynamiske duo har spillet de Nordeuropæiske pubscener tynde igennem de to seneste årtier, og dét med stor succes.

Stilen er country/bluegrass med et bredt repertoire af landmænds drikkeviser/sange, klassike publikumskendinge, irske sange og swingende rock'n'roll. Repertoiret bliver udført på et stort udvalg af originale instrumenter: akustiske og elektriske guitarer, 5-strengs banjo og dobbelt bas. Det er ikke tilfældigt at Hawkeye & Hoe har fået et ry, som et af de hårdest arbejdende og mest underholdende tilbud på den danske pubscene.

 

The Grandfætters

Anders farmor er søster til Allans morfar, der er bror til Christians farmor, der er søster til Kesses morfars kone. Sådan er historien. Den korte: De 4 bandmedlemmer har samme oldeforældre, og hedder derfor naturligvis ”The Grandfætters”.

På scenen er de 4 grandfætre god for en spændende portion af egne numre, hvor hullerne fyldes ud med glimrende coverversioner af andres musik. The Grandfætters er både for de yngste og de ældste, og publikum kan se frem til en koncert krydret med historier, fællessang og ikke mindst en smittende glæde fra de 4 grandfætre på scenen.

The Fætters


Martin Dale

Den britiske sanger, guitarist og entertainer Martin Dale har efterhånden opbygget en fast og solid fanskare i lokalområdet omkring Bork Havn Musikfestival, og er derfor endnu engang at finde på festivalen til sommer. Med et ekstremt bredt repertoire, rekvisitter, en god spand humor og masser af energi er der lagt op til en fest, når Martin Dale til sommer bogstaveligt synger og danser på bordene i Det Irske Telt. 


Martin Dale må beskrive som en vaskeægte ”Human Jukebox”, hvor publikum kan se frem til alt fra traditionelt britisk og irsk folkemusik til coverversioner af alt fra Creedence til Robbie Williams. Hans brede musikalske repertoire gør, at hans koncerter tit og ofte bliver improviseret omkring gæsternes ønsker samtidig med, at musikken leveres med et et drenget smil fra den britiske troubadour.

 

Sponsorer
Find os på
FaceBook
Seneste tweets fra
Twitter
x

Vind partoutbillet

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær med
i konkurrencen om en partoutbillet til 2020.