På tirsdag, på tirsdag, på tirsdag

søndag d. 29. juli 2018

Vi arbejder i disse dage hårdt på, at lave den hyggeligste festivalplads til dig og Vi glæder os virkelig til at se dig.

Campingpladserne åbner tirsdag kl. 17.00, mens der er påsætning af armbånd allerede fra kl. 15.00. Vi tyvstarter festen tirsdag i Det Irske Telt, hvor Bro, Daniel Schulz & DJ Daniel Søndergaard kickstarter festen. Det er kun muligt at overnatte tirsdag på festivalen med partoutbillet. 

 

Vi har her i mailen samlet lidt praktiske informationer, så du bare kan starte festen når du ankommer.

Husk du altid kan finde informationer om parkering, busplaner, camping og meget mere på vores hjemmeside.

 

Mit navn står ikke på billetten..
Du kan godt forære en billet væk, selvom dit navn står på billetten. Dette er ikke noget problem. Billetten kan dog kun scannes én gang, så pas godt på den.

Er du mobil..
Når du ankommer til festivalen, skal du have armbånd på i billetvognen ved hovedindgangen. Billetten kan enten scannes i udprintet udgave, eller via mobilen. Det kræver dog, at skærmen er fin, og der er lys nok i displayet.

Hvis du gerne vil være lidt længere..
Så er det muligt at opgradere sin billet ved at sende en mail til billet@bhmf.dk eller i billetvognen på festivalpladsen. Dette vil koste differencen + administrationsgebyr.

Er du Status Quo..
Ankommer du til festivalen onsdag i forbindelse med Status Quo, så kom gerne i god tid. Mange gæster ankommer onsdag, og vil helst ikke ha at du går glip af hits som Whatever You Want, In The Army Now og mange flere. Jonah Blacksmith spiller bla. kl. 17.00 i Havnebaren, og de er fantastiske.

Vil du gerne have råd til et par ekstra øl..
Så er det en god idé at købe din billet inden tirsdag d. 31. juli. Kl. 10.00, hvor billetpriserne stiger.

Bussen ruller, skal du med..
I samarbejde med Folmanns busser, har vi gjort det nemt at komme til og fra Bork Havn Musikfestival.

Tjek hele busplanen lige her

Festen bliver meget sjovere..
Hvis du ikke medbringer paraplyer, dyr, våben, køleskabe, generatorer osv. og blot medbringer det gode humor, og solcreme.

Læs mere her

 

IMG_6663

IMG_6716

 

 

Sponsorer
Find os på
FaceBook
Seneste tweets fra
Twitter
x

Tilmeld dig

Tilmeld dig vores nyhedsbrev.