Otte nye navne klar til Bork

tirsdag d. 16. juni 2015

Så er vi klar med otte nye navne, og fuldender næsten årets musikprogram.

Otte nye navne er nu føjet til det i forvejen stærke felt af fantastiske kunstnere, der i uge 31 gæster Bork Havn Musikfestival. Djämes Braun, Julias Moon, Thomas Warberg og Kasper Gross, Suckerpunch, The Powls samt et par internationale artister fuldender næsten dette års program.

Djämes Braun

Djämes Braun er tilbage på Bork Havn Musikfestival, som de senest gæstede i 2014 sammen med Kato, og det er med endnu flere hits blandt repertoiret. Siden har bl.a. singlerne ”Inficeret” og ”Fugle” nydt stor succes blandt det danske publikum. Djämes Braun´s egen recept på deres "sound" udskrives i en leg med ord tilsat deres rødder i hiphop, reggae og udformes i deres studie, som de selv kalder "den voksne mands drengeværelse".

Djames Braun

Julias Moon

Julias Moon står bag de tre kæmpehits ”Lipstick Lies”, ”Palace” og ”Bay”. Bandet debuterede med nummeret ”Bay”, der blev Ugens Uundgåelige på P3, og som også blev nomineret til P3 Lytterhittet, samt talentprisen på P3 Guld.

Julias Moon har ovenpå den store succes spillet på en række store festivaller såsom Smukfest, Nibe Festival, Wonderfestiwall m.fl.

Thomas Warberg

Thomas Warberg er en af tidens absolut skarpeste komikere, hvor han blotter sit markante talent og fyrer punchlines af med en træfsikkerhed, der kan give åndedrætsbesvær, der hvor hans humor rammer. Emnerne flyver fra den ene ende af skalaen til den anden, uden hensyntagen til køn, politiske holdninger eller samfundsnormer – kun efter, hvor det største grin findes.

Kasper Gross

Kasper Gross er en stand-up komiker med et unikt fortællertalent, stort nærvær og sproglig præcision. Kasper Gross’ jyske baggrund er svær at skjule, og han forstår at male billeder i hovedet hos publikum, der ikke kan andet end at få publikum til at overgive sig til hans latterkrampende morsomme show.

The Powls

The Powls har det som erklæret mål at skabe fest og stemning, hvor end de kommer frem. Med 23 års erfaring i baggagen kan publikum forvente en enestående blanding af tør humor, god musik, overdrevent sceneshow og fire dedikerede mandslinge med en god fornemmelse af, hvad der virker på publikum.

Suckerpunch

En koncert med Suckerpunch er fyldt med energi, hård rock og attitude! Bandet, der har rødder i Skjern, er garant for en vaskeægte omgang rock’n’roll, og opskriften er fede trommer, en dejlig tung bas, lækre guitar-riffs og en solid rockvokal.

10991300_1008484739180865_236293140965855944_n

 

Johnny Lucas

Johnny Lucas skriver og fremfører sange inspireret fra 60’ernes McCartney til hans eget bud på moderne indie/pop. Johnny Lucas’ musik efterlader dig med en fantastisk følelse af velvære og du bliver i simpelthen bare i godt humør, når han helt solo ved brug af flere loop-pedaler og forskellige guitarer, skaber en musikoplevelse, som var det et helt band, der spillede.

Johnny -Lucas -beach -cropped

Scoops

Scoops er en singer-songwriter født i Dublin, og han har finpudset sit håndværk igennem en lang række år, hvor han har optrådt over hele Irland. Til sommer gæster han for første gang Bork Havn Musikfestival, hvor han helt sikkert vil kunne få folk med på en fest i Det Irske Telt.

 

MUSIKPROGRAMMET 2015 

L.O.C., D-A-D, Tv-2, Kim Larsen & Kjukken, Burhan G, Christopher, Johnny Madsen, Kongsted, Suspekt, TopGunn, Wafande, S!vas, Djämes Braun, Julias Moon, Queen Machine, ItaloBrothers, Folkeklubben, Patrick Dorgan, Sømændene, Sonja Hald, Tørfisk, Decco Band, Metropol, Tom Donovan, The Grandfætters, Hawkeye and Hoe, Madam Blå & PopRockerne, Martin Dale, Blue Star, Johnny Lucas, Scoops, Suckerpunch, Thomas Warberg, Kasper Gross & MGP show 2015.

Sponsorer
Find os på
FaceBook
Seneste tweets fra
Twitter
x

Vind partoutbillet

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær med
i konkurrencen om en partoutbillet til 2020.