Om få timer går det løs..

tirsdag d. 30. juli 2019

Der graves, flyttes, skrues og indrettes i stor stil i disse dage på festivalpladsen, så den står knivskarpt når I ankommer på onsdag.

Campen åbner klokken 10:00, mens der er mulighed for at få sit festivalarmbånd på fra kl. 09.00. Festivalpladsen slår dørene op kl. 16.00, og Nicklas Sahl åbner Havnebaren kl. 16.30 med hits som "New eyes", "Planets", og"Hero".    

Tuborg – gratis øl!

I anledning af festivalens 40-års jubilæum giver Tuborg en omgang. Det hele sker torsdag d. 1. august kl. 14:30 på festivalpladsen. Vi gør dog opmærksom på, at der kun er servering til personer over 18 år, og til gæster der har billet til festivalpladsen. Vi ses til en skål og en kold fadøl!

Mchanga

Hvis du savner din lokale bankohals hyggelige atmosfære så frygt ikke. Torsdag, fredag og lørdag klokken 16.15 er der nemlig strandbanko i Mchanga. Der er hver dag super fede præmier på spil, hvor du blandt andet kan vinde en dagsbillet til næste års festival.

Busplan

I samarbejde med Folmanns busser har Bork Festival gjort det nemt for dig at komme til og fra festivalpladsen. Det kan du læse meget mere om lige her:

Se busplan

Svineriet

Når Bork Festival løber af stablen i år, er det for 40. gang. En festlig begivenhed, som ikke kun kan høres på musikprogrammet, men forhåbentlig også smages! Svineriet, der sidste år blev taget med storm af de madglade gæster, skruer nemlig endnu mere op for blusset i år.

Den populære buffet, der har svin på menukortet, tilføjer i år en ny slags gris til kortet – pork belly. En lækker grilloplevelse, der kan nydes onsdag og fredag, hvor buffeten desuden byder på spareribs. Torsdag og lørdag er der traditionen tro helstegt pattegris.

I forbindelse med festivalens jubilæum hylder teltet endvidere dette med en udvidet jubilæumsbuffet, hvor der vil være et større udvalg af salater og kartofler, som kan nydes alle aftner. Alt sammen til samme pris som normalt, kun kr. 140,-. Efter buffeten er pakket væk vil der helt frem til klokken 01:30 være mulighed for at nyde et glas vin, en øl eller en sommerlig cocktail. Skulle lækkersulten alligevel melde sig, så er der sørget for lette snacks, som kan nydes.

Har du lyst til at booke bord til Svineriet, skal det gøres ved at skrive til mail svineriet@borkfestival.dk

 

Der er stadig billetter!

Der er forsat billetter til festivalen, hvor du kan opleve navne som Rasmus Seebach, Nephew, Gnags, L.O.C., Hjalmer, DJ Aligator, Michael Learns To Rock, Folkeklubben, Johnny Madsen, John - Rasmus Bjerg, Infernal, Kesi og mange flere..

Køb billet

 

20690108_10155632413304187_6081356266502095713_o

 

IMG 7860 

Sponsorer
Find os på
FaceBook
Seneste tweets fra
Twitter
x

Vind partoutbillet

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær med
i konkurrencen om en partoutbillet til 2020.