Nye navne og programændringer

mandag d. 27. juli 2015

Ken Warner og Mads & Simon bliver de kunstnere, der fuldender musikprogrammet for Bork Havn Musikfestival anno 2015. 

Her kort før Bork Havn Musikfestival for 37. gang løber af stablen er der et par spændende tilføjelser og enkelte ændringer i programmet. 

 

Ken Warner

Ken Warner er en troubadour med erfaring fra hele verden. Den irske troubadour har spillet musik igennem de sidste tre årtier og fra rockmusikkens største hits, stille folkemusik, sjælefulde blues til egne kompositioner spiller han hvert nummer med en klarhed og følelse, der fryder hans publikum overalt i verden. Han har spillet klaver fra han var 17 og har været leadguitarist i adskillige band i Irland fra han var 21. De seneste mange år har han været bosat i Danmark, hvor han har optrådt på adskillige spillesteder, mens han samtidig har komponeret egne sange og arbejdet i studiet med adskillige kendte kunstnere.

 

Mads & Simon

Mads & Simon er to lokale drenge, der underholder med guitar og sang. Deres repertoire spænder bredt fra Gavin Degraw til Magtens Korridorer samt de nyeste udenlandske hits og gamle danske klassikere. Mads & Simon er helt sikkert et besøg værd i Det Irske Telt lørdag kl. 15:30.

 

Enkelte programændringer

Ken Warner kommer til at spille i Det Irske Telt fredag kl. 14:30, mens Mads & Simon som tidligere nævnt spiller lørdag kl. 14:30 i Det Irske Telt.

Derudover er der lørdag et par enkelte ændringer en række ændringer i spilleplanen i Havnebaren. Det nye og opdaterede program for lørdagen i Havnebaren ser således ud:

 

Havnebaren – Lørdag d. 1. august: 

15:15 – Tørfisk
17:00 – Decco Band
20:45 – Julias Moon
22:45 – Metropol


Du kan se det nye og opdaterede program HER

 

Mads Pontoppidan

Sponsorer
Find os på
FaceBook
Seneste tweets fra
Twitter
x

Vind partoutbillet

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær med
i konkurrencen om en partoutbillet til 2020.