Ny boform på årets festival

søndag d. 19. februar 2017

Bork Havn Musikfestival er nu klar med et helt nyt tilbud til de gæster, som efterspørger endnu mere luksus og komfort, når de gæster festivalen.

I Løkken langs det skønne, brusende Vesterhav kan man hver sommer opleve lige knap 500 ikoniske badehuse, der står i rækker som perler på en snor, og pryder stranden på smukkeste vis. Og selvom der ganske givet er langt mellem Bork og Løkken, så vil de hvide badehuse i 2017 for første gang nogensinde være at finde på Bork Havn Musikfestival.

”Vi vil på Bork Havn Musikfestival gøre alt for, at vores gæster har det godt. Vi har haft rigtig stor succes med vores Camp Deluxe, som har været yderst populær blandt gæsterne de seneste år. Nu prøver vi at tage det skridtet videre, og vi tror på at Badehusene passer perfekt til de gæster, der ønsker endnu mere luksus og komfort, når de er på festival”

”Grunden til at vores valg er faldet på badehusene som ny boform er selvfølgelig fordi, at vi har Vesterhavet lige i baghaven. Derudover har vi aldrig lagt skjul på, at vi altså er en Havnefestival, og derfor vil vi også gerne bringe en boform som passer ind i konceptet. Vi har allerede på festivalen fyrtårn, båke, strandbar mv., og vi føler, at badehusene som boform ligger rigtig fint i forlængelse af det”

Den nye boform har vi valgt at kalde strandhytterne.

Strandhytterne er specialindrettede som lækre 2-personers festivalsuiter, der både kan holde regnen ude og hyggen inde. Der er to senge i hver strandhytte, hvor der samtidig er indlagt lys og strøm, så du kan få nyt liv i telefonen, mens du selv får ladet op. Derudover er der i alle hytter køleskab, så der aldrig er langt til en kold forfriskning, når du ligger under parasollen på de to liggestole, der også hører med til huset. Alle strandhytter er med aflåselig indgang, så du trygt kan efterlade dine værdier, når du går til en af de mange koncerter på festivalpladsen.

De lukrative badehuse ligger på festivalens Camp Deluxe område, som sikrer dig flotte toilet- og badefaciliteter, ro om natten og så har du samtidig mulighed for at hoppe i det dejligt varme vildmarksbad med et glas koldt champagne.

 

Strandhytte

Pris 2200 kr. pr. hytte inkl. 2 Camp Deluxe billetter.

 

Følgende er inkluderet:

Senge til 2 personer
Fri strøm
Køleskab
Lys
2 liggestole og parasol, så solen bare kan komme an.

 

Denne boform kræver partoutbillet, og man skal min. være 18 år.  
Camp Deluxe åbner tirsdag d. 1. august kl. 17.00, og lukker igen søndag kl. 12.00.

Der sælges i alt 4 stk., og der er først til mølle, så vent ikke for længe.

 

IMG_6569

 

IMG_6553

 

Strandhytte

Sponsorer
Find os på
FaceBook
Seneste tweets fra
Twitter
x

Vind partoutbillet

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær med
i konkurrencen om en partoutbillet til 2020.