Nephew til Bork Festival 2019

onsdag d. 21. november 2018

Bork fejrer til sommer 40-års jubilæum, og festivalen lægger hårdt ud med en vaskeægte sværvægter på plakaten, når Nephew gæster Bork Festival torsdag d. 1. august 2019.

Billetsalget starter lørdag d. 1. december kl. 10.00 

Det er jubilæumsår for Bork, og når vi til sommer rammer uge 31, så er det hele 40 år siden, at festivalen for første gang blev afholdt. Derfor arbejdes der også benhårdt i kulisserne på at sammensætte et spændende og slagkraftigt musikprogram til jubilæumsåret, og her er det ikoniske rockband Nephew første navn på plakaten.
Nephew gæstede for første og hidtil eneste gang Bork tilbage i 2009, og her leverede de et brag af en koncert, hvor hele Det Store Telt var i hopla, og bardunerne kom på overarbejde, da festen var ved at få teltdugen til at lette! Siden da har vi i flere omgange forsøgt at få Nephew tilbage på plakaten, og det er en stor glæde, at det nu her 10 år senere endelig er lykkedes.

Et klasse comeback

Både anmeldere og publikum var yderst begejstrede, da Nephew denne sommer vendte tilbage til festivalscenerne med to storslåede koncerter på henholdsvis Roskilde Festival og Smukfest.

Siden da har bandet livebegejstret indendørs med to helt udsolgte koncerter i Boxen i Herning og Royal Arena i København, og de har solgt samtlige billetter til den kommende Arena tour med 11 koncerter fordelt over hele landet.

Bandet ser frem til at komme ud på deres første længere sommertour i 5 år. Kristian Riis udtaler:

“Det har været en kæmpe optur for os at spille koncerter i 2018. Næste år har vi valgt at komme lidt bredere ud i det danske land - for at fejre den danske sommer og for at smelte endnu mere sammen med publikum. Vi glæder os til at spille sange fra vores nye album Ring—i—Ring blandet med bagkataloget. Og så glæder vi os til at synge fællessang med vores publikum, at hylde fællesskabet og at turde give slip for en stund og forsvinde sammen ind i Nephew-land”.

Siden Nephew i 2003 brød igennem med singlen “Movieklip” er det blevet til et utal af hits. For blot at nævne nogle få: “Superliga”, “Igen & Igen &”, “Va Fangool!”, “En Wannabe Darth Vader” m.fl.
Når det nu seks mand store band går på Scenen i Det Store Telt kan festivalpublikummet på Bork se frem til en rejse tilbage i Nephew’s mange store hits kombineret med nye skud på stammen fra det nye album - alt sammen kombineret med den klassiske Nephew-energi, som har gjort bandet til et af de allermest populære livebands på den danske musikscene.
Nephew spiller torsdag d. 1. august i Det Store Koncerttelt, og billetterne bliver sat til salg lørdag d. 1. december kl. 10.00. 
Facebook -cover -Nephew
Sponsorer
Find os på
FaceBook
Seneste tweets fra
Twitter
x

Vind partoutbillet

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær med
i konkurrencen om en partoutbillet til 2020.