Musikfesten fortsætter i Bork

tirsdag d. 22. juli 2014

Velkommen til Bork Havn Musikfestival 2014

Intet mindre end 35 gange før har vi budt folk fra nær og fjern velkommen til enten havnefest, musikfest eller begge dele i Bork. I år gør vi det selvfølgelig igen, og næste år gør vi det selvfølgelig igen-igen. Men når man har gjort noget 35 år i streg, må man på et tidspunkt også spørge sig selv, hvorfor man bliver ved med at gøre netop det.
 
For os er svaret simpelt: Vi føler stadigvæk, at Bork Havn Musikfestival er og kan noget specielt. I år kan man på fire dage opleve over 45 koncerter, der bl.a. byder på noget så forskelligt som melankolsk hip hop med L.O.C., vestjysk folkemusik fra Tørfisk og ikke mindst en række yderst hårdtpumpede dancebeats serveret af KATO og Safri Duo.

Igen i år kan vi også prale af at have mere end 1100 frivillige, der hver især hiver et par dage ud af kalenderen for at give en hånd med ved årets festival. Disse mennesker er i høj grad grunden til, at Bork Havn Musikfestival kan præstere et pænt overskud, der ubeskåret går til ungdomsarbejdet i Bork Forenede Klubber, samt mange andre lokale foreninger. I forbindelse med oprettelsen af Bork Havn Fonden er det også på sigt planen at alle kan søge om midler til netop deres projekt.

For at sikre, at vi i fortsat kan give tilbage til lokalområdet, har vi som følge af stigende udgifter valgt at indføre en entrépris på 50 kroner til festivalpladsen for de af jer uden partout-, dags- eller weekendbilletter. En pris, der naturligvis forpligter os til at levere noget ekstra, hvorfor man for denne nette sum også får adgang til et udvalg af koncerter med kunstnere som The Powls, Tom Donovan og The Minds of 99.

Med andre ord udvikler og ændrer vi os stadigvæk, ligesom vi altid har gjort, og ligesom vi altid vil gøre det. Vi bestræber os derfor på, at Bork Havn Musikfestival anno 2014 bliver akkurat som den har været de sidste 35 år – anderledes og endnu bedre end året før.

Vi ønsker jer alle en fremragende festival med god musik og masser af nye oplevelser.


Elmar Haahr Hansen
Formand
Bork Havn Musikfestival

BHMF Bork Havn Loer Aug12 20

Sponsorer
Find os på
FaceBook
Seneste tweets fra
Twitter
x

Vind partoutbillet

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær med
i konkurrencen om en partoutbillet til 2020.