Musikfest for alle – Madfest for alle

fredag d. 02. august 2013


Vi har samlet nogle af Bork festivals bedste madoplevelser, så skynd dig ud og afprøv, hvad de forskellige boder har at tilbyde.

Hvad er en festival uden den klassiske festival-burger? Den kan du finde i BFK’s burgerbar, og den er jo en uundværlig del i helbredningen af tømmermændene. Pulled pork-burgeren bør helt sikkert afprøves! Udover diverse burgere serverer den lokale idrætsforening også frankfurtere, nachos, pølsemix og meget mere. BFK’s burgerbar er et must.  

Restaurant Kabyssen står klar med alle de gode gamle klassikere. Her serveres bl.a. retter som stegt flæsk med persillesauce eller hakkebøf med bløde løg, brun sovs og kartofler til den favorable pris af kun 80 kroner.

 Mad5

Hvis du trænger til at slappe af i hyggelige omgivelser, så er Cafe Rolig helt sikkert et besøg værd. Her serveres der lækre sandwiches, pandekager, æbletærter og andet godt. Tip: Prøv den iskolde iskaffe - og hvis du er gammel nok, så kan det være, at du kan få et skvis cognac i. Perfekt til det lune sommervejr.                                    

For den søde tand står Den Søde Måge klar med is, slik, chips og andre lækkerier.

Hvis du er blevet lidt småtræt af de lune dåsebajere fra Camp Rolig, så står Den Gyldne Dame klar med, ja – Turborgs forfriskende Gyldne Damer. Bodegaen er placeret i centrum af festivalpladsen og giver et udsyn ud over hele pladsen og alle de dejlige festivalgæster.

Baren på campen står selvfølgelig også klar med en kasse iskold Tuborg-øl til 175 kr. plus pant.

Den Gyldne Dame

Lige over for Den Gyldne Dame er der ægte strandstemning i Mchanga baren. Her er lækre drinks og fest ved sandet. Her serverer de blandt andet et væld af Red Bull-drinks og ikke mindst friskpresset appelsinjuice, som er et forfriskende alternativ i disse hede sommerdage. I Mchanga baren er du altid velkommen til at udfordre forbipasserende til et slag volley ball.

Stemning

Udover det nævnte har vi selvfølgelig også Fadølsbaren, Havnebaren, Den Irske Bar og to koncertbarer tilknyttet Det Store Koncerttelt.

Mchanga

 

Sponsorer
Find os på
FaceBook
Seneste tweets fra
Twitter
x

Vind partoutbillet

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær med
i konkurrencen om en partoutbillet til 2020.