Mere luksus på årets festival

tirsdag d. 14. juli 2015

Bork Havn Musikfestival er nu klar med en række nye initiativer, der tilgodeser de festivalgæster, som efterspørger lidt mere luksus.


Camp DeLuxe var sidste år yderst populær, hvor Bork Havn Musikfestival kunne melde alle Camp DeLuxe-billetter udsolgt. Det kunne tyde på, at festivalpublikummet i Bork efterspørger lidt mere luksus end, hvad der traditionelt er forbundet med en festivaloplevelse…

Netop derfor lancerer Bork Havn Musikfestival i år en række nye initiativer, der forhåbentlig falder i festivalpublikummets smag. Der vil således være mulighed for at deltage i ”Gin-, whisky- og romsmagning” og ”Grill’N’ Rock” under dette års festival, og derudover vil der igen i år være vildmarksbad og sauna på Camp Deluxe. 

 

Gin-, whisky- & romsmagning 

Bork Havn Musikfestival afholder for første gang nogensinde gin-, whisky- og romsmagning, og her vil der være mulighed for at stifte nærmere bekendtskab med 2 whiskyer, 2 rom og en enkelt gin. Så kig forbi Cafe Rolig, og hør nærmere om dette nye tiltag. 

Hvornår: Fredag d. 31. juli kl. 15.00, Cafe Rolig, pris: 100 kr. Billetter: Kan købes i Cafe Rolig under festivalen. (begrænset antal)

IMG_5345_2397 

Grill´N`Rock

Vi har tændt grillen, så du kan lade op til aftenens koncerter med lækkert grillmad og lidt koldt at drikke. Teltet ligger på festivalpladsen ved siden af Cafe Rolig.

Onsdag d. 29. juli: Helstegt pattegris med lækkert tilbehør.

Torsdag d. 30. juli: Spareribs med lækkert tilbehør.

Fredag d. 31. juli: Menu: Helstegt svinekam, okselår, flødekartofler, små nye kartofler,
blandet salat & brød.

Lørdag d. 1. august: Menu: Helstegt pattegris, flødekartofler, kold kartoffelsalat, blandet salat & brød.

Billetter kan købes på festivalpladsen. Pris: 100 kr. pr. menu.

Pork -ribs -on -grill 

Vildmarksbad og Sauna på Camp DeLuxe

Igen i år vil der være vildmarksbad på Camp Deluxe med dertilhørende sauna og liggestole, så der dagligt vil være mulighed for fysisk såvel som mental opladning, inden musikken for alvor begynder at spille. 

Faciliteterne kan benyttes alle formiddage mellem klokken 08:30 og 12:00 & igen fra kl. 12.00 – 02.00

Pris: 45 kr. pr. besøg inkl. et glas juice. Tilbuddet gælder dog kun gæster med Camp Deluxe-billet. Der sælges bl.a. også kaffe og Champagne.
Bemærk, at der sidste år var udsolgt på Camp Deluxe, så det vil være en god idé at købe billetten i forsalg, hvis du også er til lidt mere luksus.

 

Køb din billet her

 

10561149_1529501860604823_885862845_n

Sponsorer
Find os på
FaceBook
Seneste tweets fra
Twitter
x

Tilmeld dig

Tilmeld dig vores nyhedsbrev.