Medina & Sivas til Bork

tirsdag d. 15. maj 2018

Hele 13 nye navne føjes i denne omgang til festivalplakaten på Bork Havn Musikfestival, heriblandt navne som Sivas og Medina, mens Rasmus Bjerg ligeledes kigger forbi og giver den som John Mogensen, og samtidig er der også blevet plads til den unge kunstner Bro, der i øjeblikket storhitter med singlen ”Sydpå”.

 

Bork Havn Musikfestival er nu klar med hele 13 nye navne til sommerens festival, hvor musikprogrammet så småt begynder at falde på plads. Årets musikprogram byder på noget for enhver smag, og det bærer de 13 nye navne også præg af. Her er etablerede kunstnere til den helt store musikscene og folkelige musikere, der ser frem til at gøre deres indtog i Det Irske Telt.

Som om 13 nye navne ikke var nok, så kunne Bork Havn Musikfestival også i slutningen af april offentliggøre 5 DJ’s som til sommer gæster festivalen. De 5 DJ’s er: Blue Star, Benjamin Mørch, Daniel Søndergaard, Janus Lauvring og Thomas NED.

 

Sivas

Sivas kom på alles læber, da han i 2013 udgav ep’en D.A.U.D.A. og han blev hurtigt kendt for sine særegne tekster og brugen af slang som ”Para Bobler”, ”Chuba Cabana” og ”Parrash Obama”.

Sivas var tilbage i april aktuel med et spritnyt album kaldet ”Ultra”. Det er Sivas’ anden plade efter debutalbummet ”Familie Før Para” fra 2016. Sivas er med andre ord tilbage i en 3.0-udgave. Førstesinglen til hans kommende EP er ude, og så giver den populære kunstner kun op mod fem koncerter denne sommer, heriblandt koncerten på Bork Havn Musikfestival. Sivas har de sidste 4-5 år markeret sig som én af dansk raps mest markante navne.

Allerede i 2014 blev han nomineret til hele 6 DMA-statuetter, han har vundet priser til både GAFFA Awards, iBYEN og P3 Guld. Derudover er Sivas, som ingen af de andre urban-artister, blevet honoreret for at forny det danske sprog; nemlig da han vandt Polka Verner Legatet sammen med den nu afdøde forfatter Klaus Rifbjerg.

Sivas

Medina

Gennembrudsalbummet ”Velkommen Til Medina” fra 2009 placerede med det samme Medina på toppen af den danske popscene, og siden da har den ukronede danske popdronning toppet landets hitlister. 

Medina har igennem de sidste 10 år fyldt dansegulvet med hits om fest, farver og ulykkelig kærlighed, og med en skare på mere end 400.000 følgere på Facebook er der ingen tvivl om, at Medina med hits ”Ensom”, ”Kun For Mig”, ”For Altid” og mange, mange flere har sat sig fast i bevidstheden hos de danske popfans og ydet et stort bidrag til den danske musikscene.

Netop hendes bidrag til dansk musik blev hun til Danish Music Awards i 2016 hyldet for. Her modtog æresprisen for hendes bidrag til dansk musik med følgende begrundelse:  

”Det kræver et særligt talent at kunne åbenbare storheden i de simple følelser for os andre. Og det kræver hårdt arbejde gang på gang og hit på hit – igennem et årti – at kunne tage os med helt ind i dine sange. Du tør at være sårbar. Du tør at være stærk. Og du har samtidig fået os til at danse som få.”

I 2017 var Medina ude med to store singler. Først den stærke melodiske ballade ”Elsk Mig” i starten af året, efterfulgt af radiohittet ”Det Smukkeste” fra juni måned. I februar måned kom så seneste skud på stammen med singlen ”Skyttegrav”, som har en helt særlig betydning for den danske sangerinde.

 

John Mogensen aka Rasmus Bjerg

Filmsuccesen ”Så Længe Jeg Lever” tages nu ud af biograferne og landet midt på Bork Havn Musikfestival. Rollen som John Mogensen er Rasmus Bjergs første store dramatiske filmhovedrolle. Filmen havde premiere i starten af marts måned, og har indtil nu været en kæmpe succes – ikke mindst på grund af Rasmus’ formidable skuespil og sangtalent, som ligger skræmmende godt op ad originalen himself. 


Bjerg synger selv alle sangene og giver et indblik i det temperament, der gav Mogensen drivkraften, men samtidig kom i vejen for den personlige lykke. Publikum kan glæde sig til at høre et iørefaldende bagkatalog af folkelige klassikere, som ”To mennesker på en strand”, ”Så længe jeg lever” og selvfølgelig ”Der er noget galt i Danmark!”

 

Bro

I 2016 brød Bro for alvor igennem lydmuren med singleudgivelsen ”Hvor Er Du, Bro?”, der straks oplevede massiv airplay på de forskellige radiostationer ligesom antallet af streams hurtigt gik gennem loftet. Singlen er siden fulgt op en heftig tour i 2017 bl.a. på Grøn Koncert og udgivelsen af singlerne ”Mi Amour” (sammen med Ftr), ”Har du Glemt”, ”Er nettet nede” og sidst nu i 2018 titelsangen til Paradise Hotel 2018 ”Sydpå”, der ligner et godt bud på en landeplage denne sommer.


Daniel Schulz

Daniel Schulz er en ung sanger fra Kolding, der for alvor brød igennem med hittet ”Turn Back Time”, der snart runder hele 14.000.000 streams på Spotify.

Debut-singlen er allerede gået viralt i flere lande og har ramt flere af de største playlister inkl. top 50 i Danmark. Daniel Schulz kan allerede opleves tirsdag aften på årets festival. 

 

Nordnordnord

Seks unge musikere fra Viborg, Hvide Sande og Holstebro fik i foråret 2016 sindssygt travlt, da de efter nogle få producerede numre i en kælder i Holstebro havnede bland Rock The Regions fem bedste bud på upcoming bands i Midtjylland. Dermed opstod bandet nordnordnord næremst som en nødvendighed, da det medførte en direkte invitation til fem jyske spillesteder, som kulminerede med den eftertragede SPOT festival i Århus i 2016.

Bandet udkom i foråret 2017 med deres debut EP ”Faster Than Ever Before”, og i efteråret fulgte de op med singlen ”Giving You All”. nordnordnord kan nemmest beskrives som en kæmpe omfavnelse af lyd. En masse, konstrueret af melodiøse guitarer, tunge synths og lys vokal. Og selvom nordnordnord stikker i nord, syd, øst og vest undervejs, og budskabet trækker publikum hele vejen i gennem humørspektret, så lander nordnordnord altid sikkert og efterlader publikum med en optimistisk følelse af, at det hele nok skal gå.

 Nordnordnord

The Grandfætters

Anders’ farmor er søster til Allans morfar, der er bror til Christians farmor, der er søster til Kesses morfars kone. Sådan er historien. Den korte: De har samme oldeforældre. Og derfor hedder de naturligvis ”THE GRANDFÆTTERS”.  

to af bandets hittere – ”Dowel Op” og ”Opsangen”. Sange der til sammen har flere end 35.000 afspilninger – alene på Spotify. Sangene er lidt som et mix-tape. Forstået på den måde at Grandfætters laver folkemusik. Og så laver de popmusik. Et enkelt rocknummer og noget blues. - Og det stille har de også. Fælles for alle bandmedlemmer er en utrolig stor musikalitet, hvor de skiftes til at synge og bytter instrumenter, så der skabes en fængende dynamik på scenen. 

Bandet har spillet for alt fra otte drenge i et sommerhus til et fyldt telt på festivalen Haze over Haarum. . Grandfætrene har godt fat i både de unge og de ældre og alle der imellem. Konceptet er det samme, uanset hvor de kommer:  Masser af musik samt en masse jokes og historier.

 

We Are The 90’s

We Are The 90’s er bandet, der tager dig med op en musikalsk rejse tilbage til de lækre, farverige, fjollede og utroligt festlige 90’ere. Med de velkendte 90’er kostumer, hanekam og blåt hår leverer 5-mands bandet hits fra bl.a. Aqua, Spice Girls, Sash!, Backstreet Boys mfl. Så find bare Buffalo-sko, refleksbukser, bøllehat og knæklys frem for der er lagt op til en dansefest med masser af fællesssang, når ”We Are The 90’s” gæster Bork Havn Musikfestival.


Mads & Simon

Mads & Simon er resultatet af en målrettet guitarist og en forvirret trommeslager, der har slået sig sammen for at spille musik. De to lokale drenge fra Skjern underholder med et bredt repertoire, der spænder de nyeste udenlandske hits til de gamle danske klassikere.'

Martin (2 Of 7)

Irske navne på plakaten 

I det irske telt kan vi nu også tilføje navne som Barry & Fiddler, Strong Ale, Baboon Brothers & Eli Kelly.

 

Spar penge på festivaloplevelsen

Hvis du køber din festivalbillet i maj måned, er der forsat penge at spare på festivaloplevelsen. Priserne stiger natten til fredag d. 1. juni – køb din billet lige her!

 

Køb din billet her

 

Sponsorer
Find os på
FaceBook
Seneste tweets fra
Twitter
x

Vind partoutbillet

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær med
i konkurrencen om en partoutbillet til 2020.