Mange overnatningsmuligheder på årets festival

onsdag d. 28. marts 2018

Når Bork Havn Musikfestival løber af stablen fra d. 1. august – 4. august, så kan publikum se frem til mere end 45 koncerter fordelt på fire dage. Derfor kan det også blive tiltrængt at få ladet batterierne op, når lysene på festivalpladsen slukkes, og derfor giver Bork Havn Musikfestival her et overblik over de mange forskellige overnatningsmuligheder, der er i festivalens nærområde.

Det er et erklæret mål for Bork Havn Musikfestival at skabe en musikfest for alle, hvor der er noget for enhver smag, og hvor der er plads til såvel unge som ældre. Det er derfor også en kendsgerning, at ikke alle festivalens gæster er lige store tilhængere af en uges festivalcamping i et lille tomandstelt, og derfor efterspørger andre og mere komfortable rammer.

For at tilgodese alle festivalens gæster har Bork Havn Musikfestival skabt flere forskellige overnatningsmuligheder på selve festivalområdet, mens der samtidig er indgået samarbejdsaftaler med en række forskellige aktører i festivalens nærområde.

Læs meget mere om de forskellige overnatningsmuligheder herunder.


Festivalcamp

Festivalcampen ligger lige op ad Bork Havn Musikfestival, og der er ikke mere end to minutters gang til indgangen til festivalpladsen. På festivalcampen er der mulighed for at lade op til dagens koncerter, få sig et tiltrængt bad i ”badeland” og købe fast føde i ”Myggen”. Festivalcampen er for dig, der slet ikke kan få nok af den klassiske festivaloplevelse. Her står den på fest, farver og ægte festivalhygge inden dagens koncerter går i gang.

Festivalcampen er opdelt i to områder: Rabalderstræde til højre for indgangen, mens Vimmersvej er til venstre.

Vimmersvej
Området Vimmervej er for festivalgæster, som værdsætter en god nattesøvn.

Rabalderstræde
Rabalderstræde er området, hvor festen er i højsædet døgnet rundt, og festen ikke ende vil tage.

Læs mere her


Camp Deluxe

Vil du gerne have strøm til campingvognen, fri bad, ro om natten og mulighed for at hoppe i vildmarksbadet, så er Camp Deluxe lige noget for dig.

Camp Deluxe er et lækkert campingområde, hvor der er mulighed for el, og området har egne toiletter og bad.

På campområdet er der adgang til el, egne toiletter og fri bad. Hvis du er til vilde fester til kl. fire om morgen, er dette ikke campen for dig.

Læs mere her

13909176_1460777067281386_1375915738033287913_o _500x 333

Teltpakke

Hvis du ikke er den store campist, så kan du gøre det nemt for dig selv, så det hele allerede er klar, når du ankommer til festivalen. Her kan du købe en teltpakke på festivalcampen, og så er det eneste du skal gøre blot at smide dine ting ind i teltet, og åbne en dejlig kold Tuborg.

En teltpakke indeholder:
- 1 stk. 2 personers Tuborgtelt, som er klar når du ankommer.
- 2 stk. soveposer
- 2 stk. liggeunderlag
- 1 stk. 6 pack Tuborg

Teltpakken kan både købes til Festivalcamp, samt til Camp Deluxe - køb dit telt lige her

 


Campingvogn

Det har altid været utroligt populært at medbringe campingvogn på Bork Havn Musikfestival, og det er da fortsat mulighed for. Campingvognen skal dog være indregistreret og der skal være nummerplader på vognen.

Du kan medbringe campingvogn på både Festivalcampen og på Camp Deluxe – Husk blot at der også skal købes billet til campingvognen.

De koster henholdsvis 200 kr. pr. campingvogn på Festivalcampen og 250 kr. pr. campingvogn på Camp Deluxe.

Køb din billet her


Strandhytter - Luksus camping

Strandhytterne er specialindrettede som lækre 2-personers festivalsuiter, der både kan holde regnen ude og hyggen inde. Der er to senge i hver strandhytte, hvor der samtidig er indlagt lys og strøm, så du kan få nyt liv i telefonen, mens du selv får ladet op. Derudover er der i alle hytter køleskab, så der aldrig er langt til en kold forfriskning, når du ligger under parasollen på de to liggestole, der også hører med til huset.

Alle strandhytter er med aflåselig indgang, så du trygt kan efterlade dine værdier, når du går til en af de mange koncerter på festivalpladsen.

De lukrative strandhytter ligger på festivalens Camp Deluxe område, som sikrer dig flotte toilet- og badefaciliteter, ro om natten og så har du samtidig mulighed for at hoppe i det dejligt varme vildmarksbad med et glas koldt champagne.

Der er forsat ledige hytter - book dit ophold lige her

 27709602_10156186162684187_5478528780048766552_o

Skønne campingpladser i nærområdet

Bork Havn Musikfestival er i samarbejde med Nymindegab Familie Camping og Tipperne Camping endnu engang klar med et campingkoncept, der skal sikre kommende gæster en kulturel oplevelse med alt fra en musikfyldt festival til fred og ro langs det brusende Vesterhav.

Fælles for både Nymindegab Familie Camping og Tipperne Camping er de naturskønne omgivelser, hvor både Vesterhavet og Tipperne ligger lige i baghaven, og så er begge campingpladser i en overkommelig afstand fra Bork Havn Musikfestival.

Her kan du kombinere alt fra minigolf og swimmingpool til gåture i det naturskønne landskab og så får du jo samtidig mulighed for en masse fremragende musikalske oplevelser til en super skarp pris.

Læs mere her

29542085_10156348036529187_867151437588853255_n

Nymindegab Kro

Er du til god musik, øl, hygge og fællesskab? Men ikke så glad for telt, campingvogn og fest i naboteltet hele natten? Så book et par dage på Nymindegab Kro, der kun ligger ca. 8 km. fra festivalpladsen

Bestiller du et værelse på kroen, er der inkluderet morgenmad, så du er sikker på at få en god og solid morgenmad, inden du tager afsted på festival. En anden af fordelene ved at bo på hotel er eget bad og toilet på værelset.

I forbindelse med Bork Havn Musikfestival kan du spare 10% på dit ophold.

Læs mere om opholdet lige her

 


Hoteller og skønt sommerhusområde

Der findes en lang række forskellige hoteller og kroer i nærheden af Bork Havn Musikfestival. Indenfor seks km. finder man Bork Kro, men også i Skjern, Tarm, Henne Strand m.fl. er der mulighed for overnatning.

Derudover er det naturskønne sommerhusområde langs Bork Havn en yderst populær overnatningsmulighed i uge 31, når Bork Havn Musikfestival er i gang. Her er det dog en rigtig god idé at være tidligt ude, da udlejningsbureauerne næsten altid melder alt udlejet i festivalugen.

 

Nye navne

Vi forventer at kunne offentliggøre det næste hold af nye navne lige efter påske, så hold øje her på hjemmesiden, samt på diverse sociale medier.

 

Køb din billet allerede nu, og spar penge!

 

Køb Billet

 

Rigtig god påske!

Sponsorer
Find os på
FaceBook
Seneste tweets fra
Twitter
x

Tilmeld dig

Tilmeld dig vores nyhedsbrev.