Lørdagskoncert i Havnebaren

torsdag d. 25. juli 2013


Det er forsat muligt at købe særskilt billet til lørdagskoncerterne i Havnebaren om eftermiddagen. Billetterne sælges dog kun på pladsen samme dag - begrænset antal så kom i god tid.

Entré:
100 kr. ved indgangen - gælder kun til The Powls & Tørfisk.

Lørdagsbilet:
400 kr. i forsalg
450 kr. ved indgangen
Gælder til alle koncerter lørdag.

Partoutbillet
Gælder selvfølgelig også til denne koncert.  

 

Tørfisk
Tørfisk kommer til Bork! Og kunne man ønske andet? De glade nordjyske oldboys kommer igen med glæde, skøn musik og denne gang også med sange fra en kommende ny CD, som kommer i handlen i maj måned. De nye sange handler om genbrug, sejlture, byture og så videre, og er hovedsageligt skrevet af Tørfisk selv.

Siden 1981 har TØRFISK leveret soundtracket til Vestjylland. Thyborøn-gruppen TØRFISK hører til blandt de allerbedste i Danmark til at forene Irsk-inspireret folkemusik med egne kompositioner og personlige tekster.
De synger, spiller og underholder, så det er en fryd - med typisk vestjysk charme som ikke er til at stå for - og er en stensikker succes med deres lytteværdige, morsomme og exceptionelle repertoire. Samtidig er TØRFISK drengene dygtige musikere, som forstår at udnytte musikken sammen med deres helt stærke side: de karakteristiske, vestjyske, forblæste mande-stemmer.

 

Press 20131 980X1024

 

The Powls
The Powls har det som erklæret mål, at skabe fest, stemning og gang i den, hvor de end kommer frem. At de også er i stand til at opfylde dette mål har de bevist igennem de sidste 23 år, med over 1000 Jobs til firmafester, festivaler, byfester, private arrangementer og andre former for basseralle.

Selv om de har spillet så mange Jobs mener de alligevel, at de først nu er ved at være varmet op til de store brag.

Man kan forvente en enestående blanding af tør humor, god musik, overdrevent sceneshow og fire dedikerede mandslingen med en god fornemmelse for hvad der virker på publikum.

Så en eftermiddag med the powls vil give rig mulighed for at skraldgrine, danse og synge, samt undres en hel del over hvad det egentlig er der foregår.

“…aldrig før har så mange haft så få at takke for så lidt.”

Sponsorer
Find os på
FaceBook
Seneste tweets fra
Twitter
x

Tilmeld dig

Tilmeld dig vores nyhedsbrev.