L.O.C. er tilbage på Bork Festival

fredag d. 18. januar 2019

Den danske succesrapper, L.O.C., er hvert år blandt de mest ønskede kunstnere på Bork Festival, og i 2019 er han endnu engang tilbage på plakaten. Han får i denne omgang følgeskab af Folkeklubben, Clara, Hjalmer og DJ Alligator.

Bork Festival kan nu føje yderligere fem navne til listen af dygtige musikere, der til sommer gæster den vestjyske festival. Publikumsfavoritten L.O.C. er tilbage på plakaten efter et års fravær i 2018, og derudover er den populære spillemandstrio Folkeklubben, den unge spirende sangerinde Clara, sangskrivertalentet Hjalmer samt den legendariske DJ Aligator også blandt de kunstnere, som skal være med til at fejre Bork Festivals 40 års jubilæum i 2019.
 

Prisstigning på partoutbilletter og salg af dagsbilletter

Med tilføjelsen af de fem nye navne har Bork Festival foreløbigt offentliggjort 23 navne til Bork Festival 2019. Du kan med fordel købe din partoutbillet allerede nu, da der således er penge at spare, og så er du sikret en sommer med en masse musikalske oplevelser. Prisen på partoutbilletter stiger d. 21. januar kl. 10.00.
Bork Festival åbner samtidig for salget af 3-dagsbilletter, weekendbilletter samt dagsbilletter d. 21. januar, og Bork Festival kan offentliggøre størstedelen af koncertdatoerne for de allerede offentliggjorte navne på sommerens festival. Du kan se de bekræftede koncertdatoer nedenfor.

Onsdag d. 31. juli 2019

Rasmus Seebach, Ude Af Kontrol, Niklas Sahl og mange flere..

Torsdag d. 1. august 2019

Folkeklubben, Nephew, DJ Aligator, Tom Donovan og mange flere..

Fredag d. 2. august 2019

Birthe Kjær & Feel Good Band, Johnny Madsen, Gnags, Tennis,
Mads & Simon, Tom Donovan og mange flere..

Lørdag d. 3. august 2019

Michael Learns To Rock, L.O.C., Infernal, Tørfisk, Hjalmer, Volf Band og mange flere..

L.O.C.

Liam O'Connor er et af de største navne i dansk musik. Populariteten er vokset støt siden udgivelsen af debutalbummet ”Dominologi” tilbage i 2001, og han er den sjældne kombination af kunstner og entertainer, der med en enorm og loyal fanbase både trækker gode anmeldelser og store salgstal på sine udgivelser.

Når L.O.C. i løbet af foråret 2019 udsender sit nye album, vil det være 5 år siden hans sidste fuldlængdealbum, ”Sakrilegium”, kom på gaden. 2014 bød på crooner projektet ”Grand Cru” og i 2016 udsendte han opsamlingen ”Anno XV”, der fejrede en 15 år lang rekordspækket karriere siden debuten ”Dominologi” udkom tilbage i 2001.
Om hans kommende album udtaler L.O.C.: “Liam udtaler: “Set i lyset af, hvordan musik bliver lavet og brugt i dag, har det været vigtigere end nogensinde for mig at have noget på hjertet før det var værd at skrive ned. Alt fra glæden over at komme ud på den anden side af teenagelivsleden, gennem realiseringen af at livet sagtens kunne blive værre, til ufiltrerede tanker om frygt, patriotisme, hysteriarkatet, og hvad vi nu ellers identificerer os med i min generation af selvoptagede. Det her album er så rendyrket som det kan blive for mig.”
LOC-DDM19_Profilbillede

Folkeklubben

Folkeklubben blev dannet tilbage i 2011, og har siden markeret sig som et af landets bedste og mest flittige liveorkestre. Folkeklubbens identitet ligger i jagten på det næste koncertøjeblik og dén gode sang, hvis grundelementer er Kjartan Arngrims tekster og vokal, Rasmus Dalls guitarer og Rasmus Jusjongs fornemmelse for bund, beats, kor og keys.
 
Folkeklubben holder de danske sangskrivertraditioner i hævd, og har siden debuten i 2011 slået benene væk under publikum med den hjertevarme, folkelige og finurlige tradition som præger bandets lyd og performance.
Folkeklubben udsendte tilbage i oktober deres fjerde og seneste album “Sort Tulipan”, som modtog massive roser og samtidig landede en 1. plads på albumhitlisten over samlet fysisk salg i Danmark. Det nye album følger op på et i forvejen imponerende bagkatalog med albumudgivelserne “Nye Tider”, “Danmarksfilm”, “Slå Flint” og sange som “Fedterøv”, “For Pengene”, “Torben Ulrich” m.fl. �

Clara

Der er fart over feltet hos den 18-årige up-coming danske popsangerinde, Clara. Hun udgav tilbage i august på sin 18-års fødselsdag sit første album “August Eighteen”, og derudover er 2018 blevet brugt på koncerter på musikscener på tværs af landet.
Albummet “August Eighteen” samler op på numre, som Clara har skrevet i sine allertidligste teenageår heriblandt “Stop Pretending”, “Forgive Me” og debutsinglen “What They Say”, men byder ligeledes på nyt materiale som bl.a. “Slippin” & “Liar”, som er populære numre på de danske radiokanaler.
Clara har med sine personlige, direkte “en til en” tekster på sange som “Foolish” og “What They Say” brudt igennem de voldsomme mængder af ny musik.
Clara Toft Simonsen August 18

Hjalmer

Nogle gange dukker der en artist op ud af det blå, som øjeblikke fascinerer og overbeviser. Den unge fynbo, Hjalmer, er en sådan slags. Hjalmer - med det i dansk musik nærmest royale efternavn Larsen - trådte tilbage i 2017 for alvor ind på den danske musikscene med EP’en “Skabt Til At Være Ung”.
Hjalmer har siden vist sig som en fuldt flyvefærdig singer/songwriter, der har et rigtig godt tag på den varme og klassiske popsang. Hans sange kan bedst beskrives som god, gedigen dansksproget popmusik. Med Hjalmers egne ord er musikken:
“Både til din eftertænksomme søndag og til en aften med dåsebajere og lyskæder fra IKEA. Det er hverken den store doktorafhandling eller et avanceret jazzarrangement, jeg forsøger at skrive, men det er melodiøst og forhåbentlig helt vildt vedkommende. Jeg er ved at lægge alle brikkerne til et voksenliv, og der udspringer bare så mange ting fra den proces, som jeg kan bruge kreativt i musikken.”

DJ Aligator

Tilbage i år 2000 var der ingen pladeselskaber, der troede på singlen “The Whistle Song”. DJ Aligator valgte derfor at brænde 180 cd’er med singlen og sendte dem derefter ud til alle danske DJ’s, og så gik det ellers stærkt. “The Whistle Song” endte med at blive den mest solgte single i Danmark det år, og det blev samtidig DJ Aligators første store internationale hit.
DJ Aligator endte med at optræde i over 40 lande med “The Whistle Song”, og vandt den anerkendte og prestigefyldte pris “The Best DJ Of The Year” til Big Apple Music Awards i New York - det var første gang, at en dansk DJ blev nomineret og ovenikøbet løb med prisen.
DJ Aligator fulgte herefter op med hits som “Lollipop”, “Turn Up The Music”, “Doggy Style”
og en række andre hits, som opnåede bred popularitet. DJ Aligator nyder stadig at være på scenen, og har stået bag pulten på et utal af scener verden over igennem de sidste år.
Sponsorer
Find os på
FaceBook
Seneste tweets fra
Twitter
x

Vind partoutbillet

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær med
i konkurrencen om en partoutbillet til 2020.