Kom til banko i Strandbaren

torsdag d. 01. august 2013

 

Det kan godt være, at det umiddelbart er de store musiknavne som Kaiser Chiefs, Turboweekend og Kato, der springer i øjnene på torsdagens festival-plakat.

Men hvis du vil have en anderledes og unik oplevelse – som du med sikkerhed ikke kan få på andre festivaler – så skal du tage til banko i Strandbaren klokken 17:00 i dag.'

2013 08 01 140931

Vind en signeret Folkeklubben-vinyl

Udover håneretten er der naturligvis også en masse præmier på højkant. Den mest eftertragtede af slagsen er en signeret vinyl-udgave af Folkeklubbens nyeste udgivelse ”Nye Tider” – et band, man passende kan tage ind og høre i Havnebaren umiddelbart efter bankospillet klokken 17:45.

Misser man hovedpræmien, er der stadig mulighed for at vinde blandt andet kasketter, et par hættetrøjer fra festivalen og en masse andre lækre sager. Og til dem, der har mere held i kærlighed end i spil, kan vi sige, at der også bliver uddelt sidegevinster. Så tænk lige over, hvor I sætter jer!

Hvor, hvornår, hvordan?

Det eneste du skal gøre er at møde op i Strandbaren klokken 17:00, og så starter spillet ellers, når der er folk nok. Køber man én øl, får man én bankoplade, og køber man to øl – ja, så får man to plader. Og er man ikke en så glad for øl, kan man også få plader ved at købe vand, sodavand, breezere eller lignende.

Vi ses senere!

Sponsorer
Find os på
FaceBook
Seneste tweets fra
Twitter
x

Vind partoutbillet

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær med
i konkurrencen om en partoutbillet til 2020.