Kim Larsen til Bork Havn Musikfestival 2015

torsdag d. 04. december 2014

 

Kim Larsen & Kjukken har endnu engang valgt at slå vejen forbi Bork Havn Musikfestival og bliver dermed det første navn på plakaten til næste års festival.

Efter en usædvanlig lang turnépause på mere end et år er Kim Larsen & Kjukken endnu engang at finde på koncertscenerne igen, og festivalpublikummet i Bork kan se frem til en musikalsk rundtur i Kim Larsens store sang-katalog, der vil repræsentere sange fra den mere end 40 år lange karriere.

Kim Larsen dannede Kjukken tilbage i 1995, og det er siden blevet til 9 albumudgivelser, 2 koncert DVD’er og en imponerende lang række af koncerter rundt i Skandinavien. Det er altså en række erfarne musikere, der til sommer gæster Bork Havn Musikfestival, hvor Det Store Telt for 6. gang skal danne rammen om en koncert fra Danmarks nationalskjald nummer ét.

Kjukken består i dag af Karsten Skovgaard (guitar) og Jesper Haugaard (bas). Den hidtidige trommeslager, Jesper Rosenqvist, har valgt at forlade orkestret, og er i stedet blevet erstattet af den 45-årige Jens Langhorn, der tidligere har spillet med bl.a. Fielfraz.

Kim Larsen & Kjukken spiller onsdag d. 29. juli - salget af partoutbilletter starter mandag d. 15 december 2014.

Kimlarsen2015 Foto Jpg 1000X500

Fantastiske liveartister kigger også forbi..

Udover Kim Larsen kan Bork Havn Musikfestival yderligere præsentere en række gamle kendinge i form af Decco Band, Tom Donovan, Madam Blå & Poprockerne og Metropol, samt Queen Machine som ikke har optrådt på festivalen før. 


Queen Machine

De har mange gange været på blokken over navne vi meget gerne ville ha haft til Bork, men af forskellige omstændigheder er det ikke lykkes før nu, og der er virkelig noget at se frem til.

We are the Champions, We Will Rock You, Somebody to Love, Bohemian Rhapsody og utallige andre hits præsenteres med respekt og omhu og med et urokkeligt fokus på Queens storladne showmanship.

Med et endnu større og flottere show i 2015 er der hermed lagt i stadion-kakkelovnen, og der venter publikum en gigantisk oplevelse i selskab med musikken fra et af verdens største rockorkestre, præsenteret af ”Nordeuropas bedste Tribute Band”.

 

Decco Band

Det er en flok garvede rockmusikere, der til sommer går på scenen, når det rock- og countryinspirerede Decco Band gæster Bork Havn Musikfestival. Kopibandet, der er samlet omkring den karismatiske forsanger, Jacob Decco, leverer fortolkninger af nogen af tidens allerstørste aktører såsom Scorpions, Guns’N Roses, Johnny Cash, Van Halen mv.

 

Tom Donovan

Tom Donovan optrådte i 2014 for 20. gang på Bork Havn Musikfestival, og han er den kunstner, der har optrådt flest gange på Bork Havn Musikfestival. Han er heldigvis tilbage igen i 2015, hvor han igen vil åbne op for sit fantastiske repertoire af nye – og gamle irske folkesange.


Madam Blå & Poprockerne

Festivalens eget ”husorkester” er endnu engang at finde til Bork Havn Musikfestival, og publikum kan vanen tro godt glemme at sidde stille, når Madam Blå griber mikrofonen og sammen med Poprockerne serverer det ene hit efter det andet, der går lige i dansebenene.

 

Metropol

For fjerde år i træk vil Metropol igen sparke gang i festen på Bork Havn Musikfestival med deres brede repertoire af såvel nye- som gamle numre. Metropol er indenfor de seneste år brudt igennem som coverband flere festivaller, halfester, byfester mm.

 

Sponsorer
Find os på
FaceBook
Seneste tweets fra
Twitter
x

Vind partoutbillet

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær med
i konkurrencen om en partoutbillet til 2020.