KATO til Bork Havn Musikfestival

lørdag d. 09. januar 2016

KATO, Page Four, TØRFISK, Metropol og Tom Donovan vil alle være at finde på Bork Havn Musikfestival i 2016.

En række af festivalens gamle kendinge tilsat et ungt spændende boyband er nu tilføjet musikprogrammet til Bork Havn Musikfestival 2016, der i forvejen tæller: Rasmus Seebach, Lars Lilholt Band, Italobrothers, Vild $mith og Birthe Kjær.

Der har været rigtig mange ønsker til næste års musikprogram, og der arbejdes for fuld kraft bag kulisserne på at sætte et flot musikprogram sammen. Med over 35 forskellige koncerter er der musik for enhver smag, mens festivalens havneinspirerede rammer skaber hygge omkring et væld af festglade mennesker.

Køb din billet nu – Og spar penge!

KØB HER

Har du endnu ikke fået købt din billet til Bork Havn Musikfestival? - Så skynd dig! Du vil kunne spare 300 kr. pr. partoutbillet ved køb senest d. 10. januar 2016 i forhold til at købe billetten på festivalpladsen til sommer.

KATO

2016 er året, hvor KATO fejrer sit 20 års jubilæum som DJ, og Bork Havn Musikfestival er en del af hans kommende jubilæums-tour. Det er en sand Danmarksmester i fest, der kommer til ”havnen”, og med 16 guld- og platinplader, 75.000.000 streams, 500.000 solgte singler og 40.000 solgte albums er det Danmarks største clubartist, som til sommer er klar til at sætte gang i festivalpublikummet i Bork.

De over 170.000 følgere som KATO har på Facebook viner om en ekstrem stærk folkelig appel. Han er den første deciderede club-artist som Familien Danmark  for alvor har taget til sig, og den sindige nordjyde har udviklet et utrolig stærkt og unikt brand med en bred profil, der tiltaler de fleste. 

KATO var i 2015 aktuel med albummet ”NOW”, som sikrede ham Gaffaprisen for ”Årets elektroniske album”, og er i skrivende stund aktuel med singlen ”Kongen af klubben”.

Page Four

Page Four udgav i juni deres første single ”Sommer”, og siden har det for alvor taget fart. De fire unge gutter har siden fået deres første guldcertificering, ”Sommer” har næsten rundet 2.000.000 visninger på Youtube og efterfølgeren ”Fucking Smuk” har også begejstret det danske musikpublikum.

Page Four har siden deres gennembrud optrådt på bl.a. Smukfest i Skanderborg og Vega i København, og i øjeblikket arbejdes der hårdt på en kommende EP, så mon ikke, at der bliver endnu flere hits, som publikum kan synge med på, når Page Four til sommer gæster Bork Havn Musikfestival.

 

Page Four

TØRFISK

TØRFISK og tørfisk er to ting, men orkestret kan meget andet end spise dabs og levere nye og gamle sange fra scenen. De forstår at komme ud over scenekanten og berøre hverdagsemner, som ofte skydes lige fra hoften. Publikum kan aldrig vide sig helt sikre, måske sidder man lige i ”skudlinjen”, men orkestret forstår at drille fra scenen på en god og sober måde.

TØRFISK har efterhånden etableret sig som fast inventar på Bork Havn Musikfestival, og deres kombination af irsk-inspireret folkemusik samt egne kompositioner og personlige tekster har givet dem en bred fanskare på festivalen.

Med en masse erfaring fra den danske musikscene, og med 18 CD’er og 2 DVD udgivelser i ”nettet” har TØRFISK stadig stor energi, spilleglæde og et gevaldigt glimt i øjet og vel at mærke med den samme besætning, som da det hele startede med TØRFISK i 1981.

Metropol

Metropol er endnu engang at finde på Bork Havn Musikfestival, og vil med deres enorme energi og spilleglæde nå langt ud over scenekanten og sparke gang i festen.

Bandet er inden for de seneste år brudt igennem som coverband til flere festivaller, halfester, byfester mm.

Metropol er kendt for sit brede repertoire, som leveres med et stort udvalg af nye som gamle numre.


Tom Donovan

Den irske troubadour og entertainer Tom Donovan er formentlig den sanger, der har den største samling af irske ballader på sit repertoire, og han er samtidig også den artist, der har optrådt allerflest gange på Bork Havn Musikfestival.

Tom Donovan, der bor i Danmark på 15 år, har været frontfigur i forskellige orkestre, men optræder mest solo som et dynamisk one man-band, og han formår uden besvær at få et par tusind tilhørere helt op at gynge. Han formår samtidig også indfange publikum i stille lytten til sine sange, som han binder sammen med anekdoter og aktuelle kommentarer.

Tom Donovan har udgivet flere albums med hovedsagelig irske sange og ballader  bl.a. 'The Ancient Road', som er en hyldest til dansk kultur og landskab.

 

Køb din billet nu – Og spar penge! 

KØB HER

 

Sponsorer
Find os på
FaceBook
Seneste tweets fra
Twitter
x

Vind partoutbillet

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær med
i konkurrencen om en partoutbillet til 2020.