Kaiser Chiefs årets hovednavn

torsdag d. 04. april 2013

Sløret er løftet for årets hovednavn til Bork Havn Musikfestival, og til sommer vil der bl.a. blive sunget ‘Ruby, Ruby, Ruby’ for fuldt skrald.
 

Af Morten Sahl Madsen


Sløret er løftet for årets hovednavn til Bork Havn Musikfestival, og til sommer vil der bl.a. blive sunget ‘Ruby, Ruby, Ruby’ for fuldt skrald. Det er nemlig de engelske rockfantaster Kaiser Chief, som skal spille i det store koncerttelt.

Nu er det største navn til Bork Havn Musikfestival 2013 endelig blevet afsløret, og den står på engelsk New wave-rock fra Kaiser Chiefs, og Bork Havn Musikfestival bliver briternes eneste festivalkoncert i Danmark i denne sommer.

Der vil uden tvivl være en stor oplevelse i vente, for Kaiser Chief tager hele deres festivalgear med fra deres festivalturné.

Kaiser Chiefs har blandt andet vundet tre Brit Awards for bedste britiske gruppe, bedste brittiske live band og bedste britiske rockband og med et pladesalg på over 6 millioner på verdensplan har de presset sig op mellem de store rocknavne. I Danmark var det specielt det første album Employment fra 2005, som fangede danskernes opmærksomhed.

Presseansvarlige for Bork Havn Musikfestival, Arne Enggaard Poulsen, er ikke et sekund i tvivl om, at det er det helt rigtige hovednavn, som vi har fået til festivalen.

Kaiser Chiefs er et superfedt rockband som virkelig er gode til at komme ud over scenen, og de passer perfekt til Borks musikstil. Det er et band som vil give en fed oplevelse i det store koncerttelt, for de er normalt kun vant til at spille på åbne scener, hvilket jo nok vil få koncerten til at blive endnu større.
 
 
Ruby, Ruby, Ruby!!

Selvom man måske ikke kender alle deres sange, så er bandet et helt vildt liveband, som altid har kunne trække deres sange ud over scenen, og direkte ned til publikum.

Sange som ‘Ruby’, og ‘Everyday i love you less and less’, blev landeplager, da de kom ud for nogle år siden, og det er hundrede procent sikkert, at når forsanger Ricky Wilson starter sangene, at du vil synge ned.

Kaiser Chiefs vil til sommer tage på en turné der blandt andet fører dem til Argentina, England, Tyskland og Frankrig og altså også Bork, som er den eneste festivalkoncert i Danmark de spiller denne sommer.

Det er fedt, at det er lykkes at få Kaiser Chiefs til Bork. Vi manglede et større, godt rocknavn på plakaten, og det lykkedes os jo så at få et af de større af slagsen, siger Arne Enggaard Poulsen.
 

Sponsorer
Find os på
FaceBook
Seneste tweets fra
Twitter
x

Vind partoutbillet

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær med
i konkurrencen om en partoutbillet til 2020.