Johnny Madsen, TooManyLeftHands & Aura til Bork

mandag d. 10. april 2017

Foråret har ramt Danmark, og mens varmegraderne stiger, nærmer Bork Havn Musikfestival sig med hastige skridt. Det betyder også, at musikprogrammet så småt begynder at tage form, og Bork Havn Musikfestival kan nu præsentere Johnny Madsen Band, TooManyLeftHands, Aura, Back To Back, Jaribarh & Sune og Turkey Williams Duo.

 

Bork Havn Musikfestival er endnu engang klar med nye navne til årets festivalplakat. Johnny Madsen Band, TooManyLeftHands, Aura, Back To Back, Jaribahr & Sune og Turkey Williams Duo er en stærk blanding af kunstnere fra vidt forskellige genrer, der alle appellerer rigtig godt til publikummet på Bork Havn Musikfestival.

Med seks nye navne på plakaten begynder musikprogrammet så småt at tage form, men der er stadig mange flere spændende navne i vente, når Bork Havn Musikfestival på fire dage fra d. 2.-5. august blænder op for mere end 40 forskellige koncerter.

Johnny Madsen Band

Firemandsforetagender, der går under navnet Johnny Madsen Band, er til sommer at klar til at indtage Bork Havn Musikfestival med en velgørende omgang beske ballader, blå blues og bersærker boogie. Den lange, brogede og svært underholdende historie om Johnny Madsens lange, brogede startede tilbage i 1982 med det knap så mundrette album kaldet ”De Tørre Er De Best… Men Våde Er De Flest”, der sidenhen med numre som ”Æ Kør’ Å Æ Motorvej” og ”Æ Møt Her Te´ En Bal” har dannet en form for grundsten for Johnny Madsens imponerende karriere. En karriere med mange musikalske højdepunkter bl.a. ”Udenfor Sæsonen”, ”Checkpoint Charlie”, ”Regnmanden” m.fl. Seneste udgivelse fra Johnny Madsen er albummet ”Godt Nyt” fra 2015, der fik en overstrømmende modtagelse af både publikum og anmeldere, og som blev betegnet som det bedste Madsen-album i mange år.

17834390_10155207032294187_5325185607644643163_o

TooManyLeftHands

Mændene bag den succesfulde producer- og DJ duo er kaldes Matin Nick og Anders K. Første gang de to venner gik i studiet sammen, endte det med, at Anders udbrød ”Har du to venstrehænder eller hvad?” – og det har sidenhen dannet navnet for duoen, der sidste år spillede mere end 170 jobs i ind- og udland. Med hits som ”Can’t Get To You”, ”Cold Heart” og ”Too Young To Die” har den prisvindende duo i de sidste år været en fast bestanddel af den elektroniske scene på tværs af Europa. Når de selv skal forklare succesen, lyder det: ” Vi ved, hvordan man holder en god fest, og vores egne tracks har en profil, der gør sig godt på den internationale scene”.

17834195_10155207032189187_6828756040482037198_o

Aura

Aura har skrevet og sunget sine egne sange, siden hun var barn. Hun har tidligere hittet stort med numre som ”Friends” og ‘Geronimo’ i Danmark og i Tyskland, hvor hun som den første dansker nogensinde gik direkte ind på en førsteplads med ”Geronimo” fra hendes andet album ”Before the Dinosaurs”. Seneste nyt fra Aura kom i marts måned med singlen ”Can’t Steal the Music”, der også bliver titlen på hendes kommende 3. album. Med sin store og varme vokal i fokus spillede Aura sidste år adskillige koncerter og både publikum og radiostationer tog rigtig godt imod sidste sommer singleudspil ”Love Somebody”, der i 24 uger lå på den danske airplayliste.

17632187_10155207032199187_2735961001822896937_o 

Back To Back

Back To Back bestående af Nis Bøgvad og Morten Remar er siden deres debutalbum ”Den Første” fra 1987 blevet en del af den danske musikhistorie. Sange som ”Jonathan”, ”En Som Dig”, ”Som De Andre Gør” m.fl. er i dag stadig en fast del af radioernes playlister. Bandet har igennem tiden solgt flere gange sølv-, guld- og platinplader og betaget publikum i musikhuse og på festivaler landet over. Der har siden 2003 været stille omkring de to musikere, der lukkede musikprojektet ned for en stund og helligede sig andre projekter i og udenfor musikken. Tanken om endnu en sommer sammen har der dog aldrig været lukket helt ned for, og om genforening siger Nis ”Pludselig stod det bare klart for mig hvor meget jeg savnede Mortens stemme synge vores sange, lige ved siden af mig!” og Morten supplerer: “Jeg har bare ventet på at muligheden dukkede op. Back To Back lever kun i sin originale form, når Nis og jeg er sammen”. Når Back To Back i dag spiller koncerter er det deres største sange med fuldt liveband – som det lød dengang.

Back To Back

Jaribarh & Sune

Traditionen tro er der igen i år et humoristisk indslag på Bork Havn Musikfestival, hvor publikum de sidste mange år har skraldgrinet til forskellige former for stand up, satire og komik. I år bliver Jaribahr & Sune en del af det festlige indslag på festivalen, der er en helt igennem underholdende, satirisk duo, som viser forholdet mellem danskeren Sune, der prøver at lære nydanskeren Jaribahr om den danske humor. Jaribarh & Sune er desuden kendt fra DR P3s ”Det Sorte Ur”, Zulu Comedy Festival og Youtube. Duoen startede i 2011 med at optræde med deres liveshows, der på fantastisk vis underholder med sjove dialoger og derudover indeholder diverse musikalske indslag.

17855057_10155207032559187_6471691660101184435_o

Turkey Williams Duo

På en kold novemberdag for 9 år siden mødtes to irske musikere tilfældigt i Odense. Det førte til dannelsen af duoen Turkey Williams Duo, hvor David Hennesy og Ken Warner siden har turneret og optrådt i flere lande på tværs af Europa. Fælles for dem begge er kærligheden til musikken, som har været kendetegnende igennem hele deres karriere, hvor de begge har spillet med nogle en lang række spændende kunstnere i musikbranchen. Når Turkey Williams Duo optræder formår de nærmest at blive venner med publikum, mens de fremfører velkendte- og originale sange på akustisk vis.

 

Følgende navne er nu blevet offentliggjort til Bork Havn Musikfestival 2017: 

Kim Larsen & Kjukken, L.O.C., Rasmus Seebach, Gnags, Johnny Madsen Band, Magtens Korridorer, Kongsted, Folkeklubben, TooManyLeftHands, Aura, Gulddreng, Queen Machine, Jacob Dinesen, Back To Back, De Danske Hyrder, Ude Af Kontrol, Die Herren, Boppin`B, Tørfisk, Jaribath & Sune, Tom Donovan, Metropol, Vil Du Danse, Turkey Williams Duo og Madam Blå & PopRockerne.

Sponsorer
Find os på
FaceBook
Seneste tweets fra
Twitter
x

Vind partoutbillet

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær med
i konkurrencen om en partoutbillet til 2020.