Hvordan er musikprogrammet blevet til?

onsdag d. 26. juli 2017

Musikbooker Martin Jensen fortæller her lidt om tankerne bag årets program, og hvorfor det ser ud, som det gør. 

 

Er du tilfreds med årets musikprogram? 

Ja, vi synes i store træk, at det er lykkedes at sammensætte et varieret musikprogram i 2017. Vi er meget tilfredse, med at vi trods alt kun har 2 gengangere i Det store koncerttelt i forhold til 2016.   

Det er meget svært at differentiere sig fra andre arrangementer udelukkende på musikken, men vi har fået de hovednavne vi gik efter - og som var mulige ud fra de økonomiske rammer.  Derudover har vi mindst 10 nye navne som spiller på Bork Havn Musikfestival for første gang 
 

Hvilke tanker har I gjort jer om dette års program?  

Vi forsøger at have et stort hovednavn omkring kl. 21.30 hver dag, og så krydrer vi med spændende navne både før og efter. 

Derudover har vi evalueret lidt på vores set up i Det Irske Telt og i Havnebaren og  som følge heraf reduceret lidt i koncerterne først på dagen, for at sprede navnene ud over et bredere tidsrum. I de tidlige timer har vi erfaringsmæssigt færrest gæster, så det giver forhåbentlig flere gæster til de første koncerter. 

Ellers har vi har gjort, hvad vi kunne, for at finde de nye navne, som er populære henover sommeren, og det ser meget fornuftigt ud. Vi har bevidst også placeret Rasmus Seebach og Kim Larsen henholdsvis onsdag og torsdag for at trække et større endagspublikum 
 

Er der nogen bestemt målgruppe, I går efter?  

Nej, vi kalder os musikfestival for alle og det vil vi gerne leve op til. Ved nærmere gennemgang af programmet, er der nok lidt flere navne der potentielt henvender sig til det modne publikum end i de tidligere år, og det går fint i tråd med, hvad vi ellers laver på festivalen. 

 

Hvornår startede I arbejdet med dette års program? 

Vi bookede de første kunstnere allerede under sidste års festival, og jagten på navnene der skal stå øverst på plakaten starter efterfølgende i august måned. Vi forsøger at have hovednavnene på plads inden jul og 90% af programmet på plads omkring 1. april. 

 

Hvordan er årets program blevet modtaget af publikum?  

Vi plejer generelt at få mange positive tilkendegivelser på musikprogrammet, men i år synes jeg der er kommet ekstra mange. Især på grund af hovednavnene og variationen i musikprogrammet  

 

Er der en artist eller to, som du særligt vil fremhæve fra årets program?   

Jeg er glad for at have Gnags tilbage på Bork efter mange års fravær, og så er jeg glad for at vi fik booket Jacob Dinesen og Gulddreng tidligt i efteråret. Jacob Dinesen har solgt rigtig mange billetter over hele landet det sidste år, så han bliver spændende at følge fremover. 

 

Hvilken artist glæder du dig personligt mest til?

Det er altid svært at sætte navn på en enkelt artist, men skulle jeg sætte navn på en, må det blive Kim Larsen & Kjukken 

Jeg så ham tidligere på sommeren, og han er i absolut topform. Det giver altid en fantastisk stemning, når de helt store artister spiller i intime rammer, som de gør under teltdugen i Det Store Koncerttelt, hvor der er plads til 4000 gæster. 

 

15391008_10154794659359187_21825425480290158_n

 

Sponsorer
Find os på
FaceBook
Seneste tweets fra
Twitter
x

Vind partoutbillet

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær med
i konkurrencen om en partoutbillet til 2020.