Hvor skal vi sove i nat?

tirsdag d. 27. juni 2017

Når Bork Havn Musikfestival løber af stabler fra d. 2. august – 5. august, så kan publikum se frem til mere end 50 koncerter fordelt på fire dage. Derfor kan det også blive tiltrængt at få ladet batterierne op, når lysene på festivalpladsen slukkes, og derfor giver Bork Havn Musikfestival her et overblik over de mange forskellige overnatningsmuligheder, der er i festivalens nærområde.

Festivalcamp & teltpakke

Festivalcampen ligger lige op ad Bork Havn Musikfestival, og der er ikke mere end to minutters gang til indgangen til festivalpladsen. På festivalcampen er der mulighed for at lade op til dagens koncerter, få sig et tiltrængt bad i ”badeland” og købe fast føde i ”Myggen”. Festivalcampen er for dig, der slet ikke kan få nok af den klassiske festivaloplevelse. Her står den på fest, farver og ægte festivalhygge inden dagens koncerter går i gang. 


Hvis du ikke er den store campist, så kan du gøre det nemt for dig selv, så det hele allerede er klar, når du ankommer til festivalen. Her kan du købe en teltpakke på festivalcampen, og så er det eneste du skal gøre blot at smide dine ting ind i teltet, og åbne en dejlig kold Tuborg.

En teltpakke indeholder:

-        1 stk. 2 personers Tuborgtelt, som allerede er klar når du ankommer.

-        2 stk. soveposer

-        2 stk. liggeunderlag  

-        1 stk. 6 pack Tuborg

 

Læs mere her

_nd 32053_500x 333

Camp Deluxe

Vil du gerne have strøm til campingvognen, fri bad, ro om natten og mulighed for at hoppe i vildmarksbadet med champagnen, så er Camp Deluxe lige noget for dig.

Camp Deluxe er et lækkert campingområde, hvor der er mulighed for el, og området har egne toiletter og bad.

På campområdet er der adgang til el, egne toiletter og fri bad. Hvis du er til vilde fester til kl. fire om morgen, er dette ikke campen for dig.

Læs mere her

 

Campingvogn

Det har altid været utroligt populært at medbringe campingvogn på Bork Havn Musikfestival, og det er da fortsat mulighed for. Campingvognen skal dog være indregistreret og der skal være nummerplader på vognen.

Du kan medbringe campingvogn på både Festivalcampen og på Camp Deluxe – Husk blot at der også skal købes billet til campingvognen.

De koster henholdsvis 200 kr. pr. campingvogn på Festivalcampen og 250 kr. pr. campingvogn på Camp Deluxe. 

Læs mere her

 

Skønne campingpladser i nærområdet

Bork Havn Musikfestival er i samarbejde med Nymindegab Familie Camping og Tipperne Camping endnu engang klar med et campingkoncept, der skal sikre kommende gæster en kulturel oplevelse med alt fra en musikfyldt festival til fred og ro langs det brusende Vesterhav.

Fælles for både Nymindegab Familie Camping og Tipperne Camping er de naturskønne omgivelser, hvor både Vesterhavet og Tipperne ligger lige i baghaven, og så er begge campingpladser i en overkommelig afstand fra Bork Havn Musikfestival.   

Her kan du kombinere alt fra minigolf og swimmingpool til gåture i det naturskønne landskab og så får du jo samtidig mulighed for en masse fremragende musikalske oplevelser til en super skarp pris.

Læs mere her

 

Hoteller og skønt sommerhusområde

Der findes en lang række forskellige hoteller og kroer i nærheden af Bork Havn Musikfestival. Indenfor seks km. finder man Bork og Nymindegab kro, men også i Skjern, Tarm, Henne Strand m.fl. er der mulighed for overnatning.


Derudover er det naturskønne sommerhusområde langs Bork Havn en yderst populær overnatningsmulighed i uge 31, når Bork Havn Musikfestival er i gang. Her er det dog en rigtig god idé at være tidligt ude, da udlejningsbureauerne næsten altid melder alt udlejet i festivalugen.

Læs mere her

_F0J7392

 

KØB DIN BILLET HER

Sponsorer
Find os på
FaceBook
Seneste tweets fra
Twitter
x

Tilmeld dig

Tilmeld dig vores nyhedsbrev.