Hvad kan man forvente af årets festival? 

lørdag d. 29. juli 2017

Festivalformand Elmar Haahr Hansen fortæller her lidt om tankerne bag årets festival.

Et brag af en festival. Vi har booket et solidt musikprogram og har en veltrimmet festivalplads, så jeg har en forhåbning om at rigtig mange vil gæste vores festival og at sommeren rammer vestkysten.   

 

Hvilke tanker har I gjort jer i forbindelse med årets festival?  

Primært har vi været fokuseret på at få lavet et godt musikprogram, og det synes vi er lykkedes til fulde. Så har vi lavet en ny billetstruktur, så folk med dagsbilletter, nu også har mulighed for gratis at overnatte på festivalcampen til den efterfølgende dag.  Derudover har vi åbnet op for muligheden for at købe en 3-dags billet. Alt sammen for at gøre det mere fleksibelt at komme til festival i Bork. 

Vi har også lavet nye boformer i form af Strandhytterne, som bliver et rigtig lækkert område på Camp Deluxe. Vi har også udvidet samarbejdet med Nymindegab, hvor man nu også kan overnatte på Nymindegab Kro. Det er nu også en muligt for at overnatte på kroen, efter en koncert med for eksempelvis Kim Larsen, hvor tunnelteltet måske ikke er så attraktivt.  

Så vi kan efterhånden tilbyde rigtig mange forskellige overnatningsmuligheder.   

Vi har i år en forhåbning om, at folk på campingarealerne vil være mere opmærksomme på at tage deres ”affald” med sig. Det kan være alt lige fra emballageaffald og plastikposer til telte, som bliver efterladt, fordi det er for besværligt at pakke sammen. Nogen gør det i den bedste mening og i den tro, at vi kan genbruge telte til for eksempel hjemløse, det er dog ikke tilfældetvi kører alt til forbrænding.  

Dette betyder et stort oprydningsarbejde for os, som vi gerne vil have jeres hjælp til at minimere. Det er nu engang sjovere at bygge op end at rydde op - og mange er godt brugte efter en festivaluge, så lad os hjælpes ad alle sammen  :-) 

 

I de tidligere år har der været fokus på at tiltrække flere gæster i målgruppen 35+, hvordan går det med det? 

Vi har mange bolde i luften i form af Camp Deluxe, Wellnessområde, Strandhytter, kombinationsbilletter, hvor man bor på Nymindegab Kro og tager bussen til festivalen, romsmagning osv. Jeg synes, vi er nået langt, men har stadig spændende idéer på tegnebrættet.  
 

Hvor længe har I været i gang med at arrangere festivalen og hvor mange har I været i gang henover vinteren?    

Vi startede i slutningen af august, det er et stor arbejde at planlægge en festival. Sensommeren går med diverse evalueringer, forslag til nye indsatsområder samt deltagelse i seminarer og konferencer i musikbranchen 

Vi er omkring 10 personer, der arbejder med festivalen hele året.  

Vi har til i åri samarbejde med Festadmin, fået lavet et nyt system til håndtering af medarbejdere, gæster og kunstnereDet er ikke noget vores publikum kommer til at mærke men blot for at nævne, at for at vores festival skal fungere på publikumssiden, så er der mange brikker, der skal passe sammen bagved. 
 

Hvordan ser billetsalget ud og svarer det til jeres forventninger?    

Det ligner meget de forgangne år. Nogle perioder er vi lidt foran, mens vi til tider er lidt bagud. Vi håberat rigtig mange har lyst til at købe deres billet den kommende uge, så vi kan få et brag af en festival. 

 

Er der noget bestemt du gerne vil fremhæve på årets festival?     

Det bliver spændende at gense Boppin’Bder var fast gæst på programmet 15 år tilbage. 

Personligt glæder jeg mig også meget til at opleve JaribarhOg så har Gnags altid været en af mine store favoritter. Sidst, men ikke mindst, så glæder jeg mig til at Jacob Dinesen besøger os for første, men forhåbentlig ikke sidste gang. 

Det er altid svært at fremhæve nogle frem for andre, men jeg er meget tilfreds med vores musikprogram og er sikker på at der vil blive spillet op til fest.

 

16425935_10155008581969187_755425251061778512_n

 

Sponsorer
Find os på
FaceBook
Seneste tweets fra
Twitter
x

Vind partoutbillet

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær med
i konkurrencen om en partoutbillet til 2020.