Grisefest i Svineriet – der nu har åbent ud på natten

onsdag d. 22. maj 2019

Når Bork Festival løber af stablen i år, er det for 40. gang. En festlig begivenhed, som ikke kun kan høres på musikprogrammet, men forhåbentlig også smages! Svineriet, der sidste år blev taget med storm af de madglade gæster, skruer nemlig endnu mere op for blusset i år.

 Den populære buffet, der har svin på menukortet, tilføjer i år en ny slags gris til kortet – pork belly. En lækker grilloplevelse, der kan nydes onsdag og fredag, hvor buffeten desuden byder på spareribs. Torsdag og lørdag er der traditionen tro helstegt pattegris.

I forbindelse med festivalens jubilæum hylder teltet endvidere dette med en udvidet jubilæumsbuffet, hvor der vil være et større udvalg af salater og kartofler, som kan nydes alle aftner. Alt sammen til samme pris som normalt, kun kr. 140,-

 IMG_6749

Endnu mere hygge – og i længere tid

Svineriet, som i 2018 åbnede op med nyt navn og stemningsfyldt indretning, giver i år gæsterne mulighed for at blive hængende efter maden eller komme tilbage efter en musikoplevelse og nyde et smalt udvalg af gode, enkle drinks, som kan indtages i de hyggelige rammer, der kun bliver endnu hyggeligere i år.

- Efter sidste års succes vil vi gerne give festivalgæsterne endnu mere af den gode oplevelse, og vi får derfor udarbejdet nogle fine spisebåse, man kan sidde i langs siderne af teltet. Det skulle gerne opdele det store telt en smule og gøre oplevelsen mere intim, siger Laura Thorup, der er udgøre den ene part af den trio, der står bag teltet.

Svineriet har normalt åbent fra kl. 17.00 til 21.00 for spisende gæster, men i år vil teltet have åbent helt til kl. 01.30 – dog stadig kun med spisning til kl. 21.00.

I tidsrummet fra 21.30 til 01.30 vil der være mulighed for at nyde et glas vin, en øl eller en sommerlig drink. Og til lækkersulten er der sørget for lette snacks, som kan nydes.

Vi glæder os til at byde jer velkommen i Svineriet! Husk at bestille bord, hvis du vil være sikret et bord.

Menu

Onsdag: Spareribs & Pork Belly
Torsdag: Helstegt Pattegris   
Fredag: Spareribs & Pork Belly
Lørdag: Helstegt Pattegris    

Begge dage kan Svineriets Jubilæums buffet nydes med pænt udvalg af forskellige salater og kartofler og hertil brød.

Book nu på svineriet@borkfestival.dk 

 

IMG_6745

 

 

Sponsorer
Find os på
FaceBook
Seneste tweets fra
Twitter
x

Vind partoutbillet

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær med
i konkurrencen om en partoutbillet til 2020.