God start på festivalen 2018

onsdag d. 01. august 2018

IMG_6864

Da campen tirsdag den 31. juni kl. 17:00 åbnede, var det med høj musik og forventningsfulde mennesker der med al deres kraft løb ind på pladsen for at sikre sig den bedste plads på Campen.

Hvis man går en tur på Campen, kan man blandt andet møde Staby efterskole og deres 39 telte og 130 personer.

Det Irske Telt åbnede kl. 21:00 og kort tid efter varmede Daniel Schulz teltet op før Bro indtog scenen med bl.a. hans aktuelle hit ”Syd På”, der fik teltet i sydens festlige stemning. Efterfølgende gik DJ Daniel Søndergaard på scenen og spillede helt ud til lukningen af Det Irske Telt.

En dejlig start på årets festival, som først slutter natten til søndag.

IMG_6915

Stadig billetter til onsdag

Der er forsat billetter til onsdag, hvor bla. det legendariske rockband Status Quo spilller.

Status Quo har i deres mangeårige karriere solgt over 100 millioner plader og spillet over 6.000 koncerter i hele verden.

Og med hits som ”Paper Plane”, ”Rocking All Over The World”, ”Whatever You Want” og ”In The Army”, er der garanti for en festlig koncert, når det engelske band Status Quo går på scenen i Det Store Koncerttelt onsdag kl. 21:00.

Du kan også opleve bands som Michael Falch, Jonah Blacksmith, og Italobrothers.

Skulle du blive fristet til at komme at besøge os, så er du mere end velkommen - der er nemlig stadig billetter. Dem kan du købe på Ticketmaster eller i vores billetvogn ved indgangen.

KØB BILLET

Status -quo -band

Sponsorer
Find os på
FaceBook
Seneste tweets fra
Twitter
x

Vind partoutbillet

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær med
i konkurrencen om en partoutbillet til 2020.