Flere navne til Bork

mandag d. 04. marts 2013

Tørfisk
Tørfisk kommer til Bork! Og kunne man ønske andet? De glade nordjyske oldboys kommer igen med glæde, skøn musik og denne gang også med sange fra en kommende ny CD, som kommer i handlen i maj måned. De nye sange handler om genbrug, sejlture, byture og så videre, og er hovedsageligt skrevet af Tørfisk selv.

Siden 1981 har TØRFISK leveret soundtracket til Vestjylland. Thyborøn-gruppen TØRFISK hører til blandt de allerbedste i Danmark til at forene Irsk-inspireret folkemusik med egne kompositioner og personlige tekster.
De synger, spiller og underholder, så det er en fryd - med typisk vestjysk charme som ikke er til at stå for - og er en stensikker succes med deres lytteværdige, morsomme og exceptionelle repertoire. Samtidig er TØRFISK drengene dygtige musikere, som forstår at udnytte musikken sammen med de- res helt stærke side: de karakteristiske, vestjyske, forblæste mande-stemmer.

 

Lars Lilholt Band
Lars Lilholt og hans vidunderlige band kommer ud og mærker vestenvinden til Bork musikfestival i 2013.

Lars Lilholt Band kommer blandt andet med sange fra deres splitnye CD Stilhed bag Støjen, og er deres første nye CD i de sidste fire år. Selv under de hårde år Danmark har været berørt af de sidste år, steg Stilhed bag Støjen til toppen af hitlisterne. Det er en CD som handler om at være dansker i Danmark i dag.

Lars Lilholt og Band er synonym for dansk sommer, og bandet har skaffet Danmark nogle af de skønneste sange, som næsten alle generationer kender, blandt andet sange som Kald det Kærlighed og Cafe måneskin.

 

Kaliber
Vindere af årets KarriereKanon, en talentkonkurrence hos P3, er den københavnske rapgruppe Kaliber. Musikken er en hård rap, hvor nogle af sangene bærer et præg af gangsterrap. Kaliber kommer fra den vestlige del af København, og er opfostret i hvad de kalder asfaltjunglens dårlige selskab, og nu bruger de deres evner som rapmusikere til at videregive deres historier om det hårde miljø.

Kaliber fik som præmie af P3 en masse airtime på P3, og skal spille både hos Smukfest og Spotfestival. Nu belønner vi dem også med at de må spille hos os, og det bliver uden tvivl et fedt besøg fra Staden. De er netop nu ude med en ny single kaldet Bobler, og tag at tjek den ud, inden at de kommer til Vestjylland.

 

Noah
Noah er en popduo bestående af forsanger Troels Gustavsen og hans ven Lasse Dyrholm, og de har givet Danmark skønne sange som ‘Alt er forbi’ og ‘Over Byen’. Specifikt ‘Alt er forbi’ blev kendt da drengene smed sangen på YouTube, og den blev på ingen tid populær og delt videre via de sociale medier. Danmark elskede deres bløde popmusik, og elsker den stadig, for Noah har fået Platin for streaming af deres single ’Over Byen’.

 

Sponsorer
Find os på
FaceBook
Seneste tweets fra
Twitter
x

Vind partoutbillet

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær med
i konkurrencen om en partoutbillet til 2020.