En musikfest for alle på planet Bork!

mandag d. 15. juli 2013


Der er sket meget siden første gang i 1979, hvor Brødrene West, Rahbæks Tivoli og Lækre Annika med slangen udgjorde underholdningen til den lokale byfest i Bork Havn. Sidenhen er navnene blevet mere prominente, besøgstallet er mangedoblet og den lokale byfest er blevet til Vestjyllands største musikfestival.

Man siger, at man for alvor lærer sig selv at kende i 30’erne, og eftersom Bork Havn Musikfestival i år løber af stablen for 35. gang, har vi efterhånden fundet ud af, hvilken slags festival vi gerne vil være – en festival for ALLE.


Hvad du ønsker, skal du få
Dette års musikprogram spænder over en lang række forskellige genrer, således man fristes til at sige, at der næsten må være noget for enhver smag.

Det hører til sjældenhederne, at man på de danske festivalplakater finder allestedskendte kunstnere som Lars Lilholt og Kim Larsen side om side med mindre etablerede navne som Kaliber og Go Go Berlin, der leverer henholdsvis hårdtslående Vestegns-rap og klassisk 70’er/80’er-rock. Årets musikprogram byder yderligere på store internationale navne som den amerikanske singer/songwriter Beth Hart samt det helt store hovednavn i form af de britiske indie rockere fra Kaiser Chiefs.

Igen i år vil der være tre musiktelte på festivalpladsen, der hver især kan noget helt specielt. Er du til britisk folkemusik, store fadøl og en rask svingom bør du besøge Det Irske Telt, hvor man både kan boltre sig på dansegulvet eller ved et af de mange borde.

Hvis man på et tidspunkt får trang til lidt flere af nutidens hits, kan man slå et smut forbi den festglade Havnebar, hvor der er mulighed for at få en af de helt specielle musikoplevelser. Her spiller primært upcoming bands og radioaktuelle kunstnere, der alle kan skabe den uventede oplevelse, som i sidste ende måske endda bliver en af de mest mindeværdige.

Sidst, men absolut ikke mindst, finder man Det Store Koncerttelt med plads til ca. 4000 gæster. Det er her, man kan opleve festivalens hovednavne, og det er her, hvor musikelskeren kan se sine vådeste koncertdrømme gå i opfyldelse.

Gør det på din egen måde.
I forhold til overnatningsmuligheder giver vi – som det også er tilfældet med musikprogrammet – festivalgæsterne lov til selv at bestemme, hvad de finder mest passende. Foruden den klassiske camp, hvor stemningen altid er i top, er der også mulighed for at hive familien og campingvognen med til festival på Camp Rolig, hvor man kan få adgang til el, egne toiletter og eget bad.

Vi håber derfor at se lige netop dig i dagene mellem den 31. juli og den 3. august til Bork Havn Musikfestival anno 2013. En musikfest, hvor både unge såvel som gamle, festaber såvel som stemningsnydere og lokalkendte såvel som førstegangsbesøgende kan se frem til en unik og anderledes festival-oplevelse i det vestjyske.

 

 Koebdinbillether

Sponsorer
Find os på
FaceBook
Seneste tweets fra
Twitter
x

Vind partoutbillet

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær med
i konkurrencen om en partoutbillet til 2020.