Det skal du høre på Bork – ifølge Søren Storm

lørdag d. 26. juli 2014

Metropol

Forsangeren i bandet Metropol kommer her med sine anbefalinger til årets musikprogram.


Det skal jeg opleve til Bork Havn Musikfestival Allerførst vil jeg sige tak fra bandet, Metropol, som jeg spiller i. Vi skal spille lørdag aften til festivallen, og det er vi super glade for. Da jeg kommer fra Nr. Nebel er det også en stor personlig oplevelse at komme tilbage til lokalområdet og møde de gamle kammerater fra specielt fodboldbanen, hvor jeg har haft mange gode oplevelser med NNI/Bork.

Her er mine bud på de bands, som jeg gerne vil høre til festivallen.

 

Christopher

Christopher er måske den mest lovende kunstner i Danmark ligenu. Han er en dygtig musiker, og han er med sin lyse stemme vel Danmarks svar på Justin Timberlake. Jeg er ikke tilhænger af at høre skrigene fra mange af hans fans, men musikken tiltaler mig med en blanding af funk/pop, som lyder superfedt. Af hans hits synes jeg specielt ”Told you so” er godt, og jeg glæder mig til at høre resten af hans numre.

Lukas Graham

Lukas Graham forventer jeg mig meget af. Bandet forstår virkelig at sætte en fest i gang, så det skal opleves. Som forsanger er jeg meget imponeret over Lukas Graham, som jeg synes har en uovertruffent fed stemme, der er så overlegen, at man som publikum ikke føler, at der findes begrænsninger i toneregistret. Jeg synes, han er en af de bedste forsangere i Danmark.

Hans musikalitet krydret med en sceneoptræden præget af drenget selvironi, synes jeg passer godt til bandet og den danske musikscene.

 

Carpark North

Carpark North skal høres for deres energi og fedt sammensatte electro-rockmusik. Jeg har lyttet til dem siden deres gennembrud med ”Transparent and Glasslike” i 2003. Jeg kan huske at de udgav nogle af sangene inden albummet udkom på en EP– blandt andet at ”Transparent and Glasslike” oprindeligt indeholdte 4 vers fremfor 3 vers nu. Specielt synes jeg, at Carpark North er god løbemusik, (når jeg får mig trillet afsted), men hver sin smag. Det seneste hit ”32” med Stine Brahmsen fra Alphabeat og hittet ”Renegade”, synes jeg, er rigtig godt produceret.

Jeg vil høre Carpark North, fordi der bliver gang i teltet, og jeg kan synge/klappe med på deres efterhånden mange hits. Ikke mindst fordi, jeg kan drømme mig tilbage til 3. halveg sammen med fodboldgutterne på Bjælkestuen i Nr. Nebel og genhøre den bedst producerede electrorock-sang i 00´erne ”Transparent and Glasslike”! Metropol skal naturligvis opleves, men det er jeg for meget vestjyde endnu til at skrive om.

I kan checke vores facebook-side ud. Kom og oplev os lørdag aften. Vi fyrer den af frem til kl. 2.00. Måske giver vi en lille øl i baren

Vi ses.

 

Sponsorer
Find os på
FaceBook
Seneste tweets fra
Twitter
x

Vind partoutbillet

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær med
i konkurrencen om en partoutbillet til 2020.