Dem skal jeg se på Bork festival 2013 - ifølge forsanger i bandet Suckerpunch - Jes Pihl Bjørnstad

onsdag d. 17. juli 2013

 

2013. Det bliver en god årgang. Jeg ser frem til årets Bork Havn Musikfestival. Der er mange spændende navne på programmet. Da jeg selv er vokalist, er det tit dét, som jeg lægger vægt på, ved koncerter der skal opleves. Men det er ikke primært dér, kompasnålen peger hen for mig i år.

Det er kun i ét tilfælde, hvor det skal prioriteres. Det er fredag aften i Det Store Koncerttelt. Resten af ugen er det mere festen, jeg er der for. Ligesom de fleste andre der kommer i år. Festivalen er jo også speciel for mig, da jeg som barn og ung, har boet 8 år i Bork. Så jeg er på hjemmebane her. Altid fedt at møde kendte ansigter, som man måske ikke har set i flere år.


Pharfar
Jeg synes at Pharfar i Havnebaren er en oplevelse, der for mig, kunne være en fest. Har kun oplevet ham live, som trommeslager/vokalist for Wafande. Så at opleve ham som frontfigur, vil jeg glæde mig til. Et sikkert sommerhit ”La´ mig rulle dig” og en solid karriere med en del hits i bagagen, skulle være en garanti for en god oplevelse.Kaiser Chiefs
Det Store Koncerttelt er meget interessant torsdag aften. Hvor især Kaiser Chiefs, vil være nogen jeg gerne vil opleve! Kan godt huske da ”Everyday I Love You Less And Less” og ”Never Miss A Beat”, begyndte at have rotation på P3.

Dér var det svært, at stå stille. Det er da også sjovt med et band, der har opkaldt sig efter et sydafrikansk fodboldhold. Kan godt lide små sjove facts, der dukker op, omkring et band. Det synes jeg, gør kunstneren mere personlig, og man kan ofte, nemmere forholde sig til dem. Men jeg har aldrig oplevet dem live. Det bliver fedt!


Mads Langer
Jeg har fulgt Mads Langer i godt 4 år nu, og har oplevet flere koncerter med ham. Han er altid en oplevelse værd. Der vil være garanti for stor professionalisme, intensitet og ståpels på hele kroppen. Han har et meget dygtigt crew med sig, han forkæler instrumenterne med sine hænder og så har han en fantastisk intens, og skarp vokal.

Så det er dér, at vokalen for mit vedkommende, bliver prioriteret. Når Suckerpunch har spillet i Havnebaren, er næste stop for mig Det Store Koncerttelt med Mads Langer.


Suckerpunch
Når jeg nævner Suckerpunch, er det selvfølgelig fordi, at jeg, som forsanger, selv er en del af bandet. Det vil så blive på den anden side, at jeg får oplevelsen. Det gør mig bestemt ikke noget. Vi var heldige at komme i kontakt med Bork Havn Musikfestival sidste år, som gerne vil være med til, at støtte op om lokale bands. Det synes vi jo var fedt. Vi optrådte i Det Irske Telt torsdag eftermiddag, og havde en fest med dem der mødte op. Det var en fantastisk oplevelse. Vi er klar igen i år. Denne gang i Havnebaren. Vi fyrer igen en fest af, fredag kl. 17:30!

Mest med egne numre, men vi får helt sikkert sneget et par numre ind, som folk kender. Vi er inspireret af flere legendariske og nyere bands: Bla. Guns ´n´Roses, Mötley Crüe, Mötorhead, Hardcore Superstar og Social Distortion. Opskriften er Fede trommer, en dejlig tung bas, lækre guitar-riffs og en solid rockvokal. Kort sagt: Rock ´n´Roll! Det synes jeg ikke, at folk skal gå glip af. Be there! Or be sorry!

Sponsorer
Find os på
FaceBook
Seneste tweets fra
Twitter
x

Vind partoutbillet

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær med
i konkurrencen om en partoutbillet til 2020.