De sidste navne til Bork 2016

tirsdag d. 21. juni 2016

Bork Havn Musikfestival kan nu præsentere de sidste kunstnere til sommerens festival, der bl.a. byder på den ekstremt aktuelle rapper Blak samt Torben Chris, Mikkel Klint Thorius, FILIP, Cindy m.fl. 

De sidste navne er tilføjet til Bork Havn Musikfestivals musikprogram, og det er en stor fornøjelse, at festivalen nu kan præsentere: Blak, Torben Chris, Mikkel Klint Thorius, Andy Hurley, Filip, Artful Candid, MGP-deltagerne Ida, Phillip, Sofie & Augusta, Festkartellet og Cindy.

 

Flot forsalg til årets festival

”Billetsalget til dette års festival ser rigtig fornuftigt ud, og det virker til, at publikum virkelig har taget godt imod musikprogrammet, som igen i år spænder rigtig bredt, hvor vi håber at kunne ramme lidt for enhver smag.

Har du endnu ikke sikret dig en billet til årets festival? Så skynd dig! Der er stadig penge at spare ved at købe billetten i forsalg. 

Køb din billet her

 

Mere luksus på årets festival!

Hvis du gerne have strøm, fri bad, ro om natten, og mulighed for at hoppe i vildmarksbadet med champagnen, så er Camp Deluxe lige noget for dig.

Camp Deluxe er igen i år utrolig populær, så køb din billet i forsalg, hvis du vil være sikker på en plads i denne del af campingområdet.


Blak

Pigenavnet Mette har aldrig fået så meget opmærksom, siden rapperen Blak i midten af april udsendte nummeret ”Nede Mette”, som kort efter blev det mest streamede danske nummer i Danmarkshistorien med 325.000 daglige streaminger. Det er derfor uden tvivl en af de mest aktuelle kunstnere på den danske musikscene, som gæster Bork Havn Musikfestival i uge 31.  

Blak var indtil for nyligt en relativ anonym rapper på 27 år fra Nakskov. Sammen med sit hold, der kalder sig Flex Music, han han igennem de sidste 8-9 år knoklet for at sende hits ud i æteren. Først med sangeren Jimilian, og nu altså med sig selv i hovedrollen.

12994541_1104001019666525_3821960875498881850_n

Stand-up: Torben Chris & Mikkel Klint Thorius

Speedsnakkeren Torben Chris leverer førsteklasses underholdning, når han går til mikrofonen og lufter sin jyske moral. Her falder talen på alt fra folk på SU til gangene på Christiansborg og livet med kæresten. Intet er helligt! I foråret 2015 præsenterede Torben Chris sit længeventede første - og anmelderroste - one man show "JYDELOGIK", der resulterede i udsolgte sale rundt i landet.

Mikkel Klint Thorius er født til at optræde. Væbnet med charme, kæmpe smil og masser af overskud indtager han scenen og leverer et fantastisk show – hver gang. For han ser sjov, rigtig sjov! Det oplevede man bl.a. ved DM i stand-up 2013, hvor det tidligt stod klart, at dette lysende talent ville ende i finalen.

 

Andy Hurley

Hvis du er vild med den atmosfære, som man finder rundt på de irske pubs, så er Andy Hurley bestemt noget for dig. Andrew kommer fra Dublin, hjertet af irsk musik, og med et repertoire, der tæller nogle af de største irske musikere som f.eks. ”The Dubliners”, ”The Pogues”, ”U2” m.fl., er Andrew Hurley klar til at give en intim og charmerende koncert på Bork Havn Musikfestival.


Filip

Et af de mest spirende talenter på den danske musikscene er til sommer at finde i Bork, når FILIP for første gang optræder på Bork Havn Musikfestival. FILIP har haft supporttjansen for navne som Simply Red, James Blunt og ikke mindst Elton John. FILIP har de seneste par år boet i London, hvor han har indspillet sin første EP ”House of Cards”, der udkom sidste år.

Det populære musikmagasin Gaffa giver FILIP følgende ord med på vejen: ”...en ung mand i fuld fart på vej frem. Stemmen gav visse associationer til Mads Langer, genren ligeså – og FILIP kan sagtens nå lige så langt.

12279024_1049769701752265_9190401003213089159_n  

 

Artful Candid

Artful Candid er et ungt og talentfuldt band, som kommer fra Vostrup Efterskole. Bandet kommer med deres helt egen 70'er inspirerede stil, og drengene udstråler en energi og glæde ved at stå på scenen, som gør at det ikke kun er fedt at høre musikken, men også utrolig underholdende at se på.

MGP 2016: Ida, Phillip, Sofie & Augusta
Endnu engang har Bork Havn Musikfestival et MGP-show på programmet, hvor festivalens yngste deltagere og deres familier i år har mulighed for at opleve Ida, Phillip samt Sofie & Augusta.

 

Festkartellet

Med et repertoire, der spænder over alt fra danske 80'er hits og disco klassikere til rock'n'roll og blues er Festkartellet klar til at levere varen ved enhver lejlighed. Festkartellet er altid klar på at skabe en fest, og musikerne i bandet har spillet med kunstnere som Lars Lilholt, Smokie, Johnny Logan m.fl. og forstår helt sikkert at nå langt ud over scenekanten, når de leverer deres energifyldte koncerter.


Cindy

Cindy er på trods af sine kun 18 år godt på vej frem på den danske musikscene. Genren er popmusik med et twist, der gør hendes sange unikke i form og lyd. Hun skriver selv sine egne sange, hvor hun ynder at kæle for detaljerne.

Cindy's liveshows er præget af energi, musikalsk overskud og nærvær, og den unge sangerinde, der tidligere har været frontfigur i forskellige coverbands, har bl.a. tidligere haft fornøjelsen af at varme op for en anden dansk sangerinde, nemlig Sys Bjerre.

13094389_1011854202225736_1920765764560513307_n

 

Se hele spilleplanen her!

 

KØB BILLET LOGO

Sponsorer
Find os på
FaceBook
Seneste tweets fra
Twitter
x

Vind partoutbillet

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær med
i konkurrencen om en partoutbillet til 2020.